Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Αμφίπολης : Ορισμός άμισθου ειδικού συμβούλου

 


 

Αναθέτουμε στον κ. Βίτσιο Δήμο του Νικολάου καθήκοντα άμισθου Ειδικού Συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου για την άσκηση των καθηκόντων του.
Ειδικότερα ο ανωτέρω θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προβολής του Δήμου μας, ανάδειξης του Ιστορικού μας αποθέματος με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη, διευκολύνοντας την επίτευξη των στόχων του Δήμου, συμβάλλοντας με την εμπειρία του στην στήριξη και υποβοήθηση του έργου του Δημάρχου.
Ο ανωτέρω θα ασκεί καθήκοντα αμιγώς συμβουλευτικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.
Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες προς το Δήμαρχο στα συγκεκριμένα θέματα και θα συνεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και με φορείς του Δημοσίου, για την
επίτευξη του παραπάνω σκοπού.
Ο ως άνω άμισθος Ειδικός Σύμβουλος υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του Δημάρχου και θα συνεργάζεται όπου απαιτείται με τους Αντιδημάρχους, τους καθ’ ύλην αρμόδιους υπηρεσιακούς
παράγοντες και δεν θα ασκεί αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.
Η παρούσα απόφαση δεν συνιστά πρόσληψη ή διορισμό και δεν γεννά υπηρεσιακή, υπαλληλική ή άλλου είδους
εργασιακή σχέση του οριζόμενου συμβούλου με το Δήμου.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.