Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Κοπή βασιλόπιτας για τον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων

 




Την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας πραγματοποίησαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου  Δικαστικών Υπαλλήλων Ν.Σερρών, το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου 2024.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ζωντανή μουσική, χορό και τραγούδι, αλλά και κλήρωση με πολλά δώρα “για το καλό” του νέου έτους.

 


Η τυχερή της βραδιάς, που έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν η Κατερίνα Τσιαούση, Προϊσταμένη της Γραμματείας Πταισματοδικείου Σερρών.

βασιλόπιτα του Συλλόγου  Δικαστικών Υπαλλήλων Ν.Σερρών

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, ο Πολιτευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος και η Δημοτική Σύμβουλος του Δ.Σερρών Λεμονιά Κεσούλη.

βασιλόπιτα του Συλλόγου  Δικαστικών Υπαλλήλων Ν.Σερρών

Σε δηλώσεις τους τόσο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Δημήτρης Βακάλης, όσο και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αγγέλα Χαραλαμπίδου, ευχήθηκαν για το 2024 άμεση λύση στο θέμα της μισθολογικής αναβάθμισης του κλάδου καθώς και να ευοδωθεί χωρίς προβλήματα η ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Σερρών.

 https://www.serrespost.gr/2

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.