Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Νοσοκομείο Σερρών : Κοπή βασιλόπιτας του Σωματείου Εργαζομένων

 




Η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Σερρών, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2024, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.

Παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκου Φαρμάκη, των Διευθυντών των Υπηρεσιών, ιατρών και εργαζομένων, πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση για την κοπή της πίτας. Το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε 100€, έτυχε το Μικροβιολογικό Τμήμα, ενώ ακολούθησε κλήρωση και δώρα για τους παρευρισκόμενους.

 

Την βασιλόπιτα έκοψε ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Γιάννης Αγοραστός, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους και στις οικογένειές τους.


 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε από τη Διοίκηση, η Διευθύντρια του Αιματολογικού Τμήματος Κατερίνα Τζιούρα για την πλούσια και αποτελεσματική δράση της, στις εθελοντικές αιμοδοσίες. Επίσης βραβεύτηκαν ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης (γραμματέας αιματολογικού) και ο Άγγελος Μπαντάζος για τη δημιουργία ενός σποτ ευαισθητοποίησης για την εθελοντική αιμοδοσία.

 https://www.serrespost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.