Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Ηράκλειας : Συνάντηση Κοτσακιαχιδη με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων

 




Πρώτη συνάντηση εργασίας της Δημοτικής αρχής με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων
Μέσα σε πολύ καλό κλίμα έγινε σήμερα η πρώτη συνάντηση της νέας δημοτικής αρχής ( Δήμαρχος ,αντιδήμαρχοι , πρόεδρος Δ.Σ , Γενικός Γραμματέας) με τους προέδρους.
Μετά την ανταλλαγή ευχών για με καλή αυτοδιοικητική περίοδο , ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τα μέλη της δημοτικής αρχής.
Ο Δήμαρχος Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης απηύθυνε κάλεσμα κοινής συστράτευσης ,ώστε όλοι μαζί να δώσουν την μάχη ώστε να υπάρξει ένα θετικό αποτέλεσμα για τους δημότες και τα τοπικά διαμερίσματα. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι χαιρετισμοί από την πλευρά των αντιδημάρχων και των προέδρων. 
 

2 σχόλια:

  1. "κάλεσμα κοινής συστράτευσης", φλυαρίες του δημάρχου ή του συντάκτη; Η συστράτευση μόνο από κοινού γίνεται, άλλη συνταγή δεν κυκλοφόρησε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ώστε όλοι μαζί να δώσουν την μάχη ώστε να υπάρξει", στην θέση του δικού σου "καθώς", έβαλε "ώστε" και είναι χαρούμενος που δημοσιολογεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.