Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Π.Ε Σερρών : Κέλλυ Βαλταδώρου - Θα ασκήσουμε μια γόνιμη και αποτελεσματική αντιπολίτευση

 


 

Η νέα Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κέλλυ Βαλταδώρου, μιλά για τις προτεραιότητες στην ΠΕ Σερρών, σε δηλώσεις της στα τοπικά ΜΜΕ.

Από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Πράξεις για τη Μακεδονία» του Χρήστου Παπαστεργίου η Κέλλυ (Καλλιόπη) Βαλταδώρου εκλεγμένη στην Π.Ε. Σερρών, ορίστηκε Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΚΜ.

 

Σε δηλώσεις της στα σερραϊκά ΜΜΕ η νέα Αντιπρόεδρος μίλησε για τις προτεραιότητες στον Νομό Σερρών, οι οποίες όπως τόνισε εντοπίζονται στον τομέα των Υποδομών, όπου ο τόπος έχει μείνει πολύ πίσω.

Επίσης η κυρία Βαλταδώρου διευκρίνισε πως τόσο η ίδια, όσο και η παράταξη Παπαστεργίου θα ασκήσουν μια γόνιμη και αποτελεσματική αντιπολίτευση στην Διοίκηση Τζιτζικώστα, με στόχο την βελτίωση το συμφέρον των πολιτών της ΠΚΜ.

 

https://www.serrespost.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν την είδαμε καθόλου την αντιπολίτευση τα προηγούμενα χρόνια. Εξαφανισμένη όλη η αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.