Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Πανσερραικος : Με στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη

 


 

Μετά την πρόκριση στους ‘’8’’ του Κυπέλλου Ελλάδος ο Πανσερραϊκός ταξιδεύει αύριο στη Στερεά Ελλάδα για να αντιμετωπίσει την Λαμία στις 20:00 για την 18η αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (3-1) και τώρα επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, όπου έχει να κερδίσει από τις 6 Νοεμβρίου, όταν και επιβλήθηκε εντός έδρας επί του ΟΦΗ με σκορ 2-1. Το κακό αυτό σερί θέλει να σταματήσει αύριο η σερραϊκή ομάδα παίρνοντας το τρίποντο στην Λαμία αλλά και μια καλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη μεριά η Λαμία βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει πάρει δύο ισοπαλίες σε δύο πολύ δύσκολες έδρες όπως αυτή του Άρη και του ΟΦΗ ενώ έκανε την έκπληξη στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό κερδίζοντας με 1-0 τους Πειραιώτες. Τα καλά αυτά αποτελέσματα την ανέβασαν στην 8η θέση με 21 βαθμούς και δύο βαθμούς πίσω από την εξάδα.

Το έργο του Πανσερραϊκού μόνο εύκολο δεν θα είναι στο γήπεδο της Λαμίας αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία και οι παίκτες του έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταπεξέρχονται σε δύσκολα παιχνίδια και να παίρνουν ό,τι καλύτερο μπορούν από αυτά.

https://www.eproodos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.