Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : ¨¨Πολιτικα μικροι ¨¨ για να αναγνωρίσουν την προσφορα του Αντώνη Αναστασιάδη

 


 

 

Για κάτι που θα μπορεί να ¨¨καυχάται ¨¨ η απερχόμενη δημοτική αρχή του δήμου Σερρών. Είναι οι ονοματοδοσιες .Πάρκα , πλατείες , γήπεδα , κολυμβητήρια , γυμναστήρια , λόγγοι , βουνά και ραχουλες .Φέρουν πλέον το όνομα εκλιπόντων αυτοδιοικητικών  . Τους οποίους η Συμμαχία τίμησε για την μικρή ή μεγάλη προσφορά τους σε αυτήν την πόλη .Τον μόνο που ¨¨ξέχασαν ¨¨ ( συνειδητά ) να τιμήσουν ήταν τον αείμνηστο Αντώνη Αναστασιαδη .

Θα προσπεράσουμε οτι επι  σειρά ετών θήτευσε σε θέσεις ευθύνης . Να τους θυμίσουμε ( ή αν θέλετε να τους πληροφορήσουμε ). Οτι το έμβλημα της πόλεως ο θεός «Στρυμών» όπως αυτός απεικονίζεται σε χάλκινο νόμισμα της Αμφιπόλεως είναι έμπνευση του κυρ Αντώνη . Η κοιλάδα της Αγίας Βαρβαρας είναι δημιούργημα του εκλιπόντος αυτοδιοικητικου .

Ελπίζουμε οτι ο πρώην δήμαρχος Ζήσης Μητλιάγκας που γνωρίζει την προσφορά του Αντώνη Αναστασιάδη θα ενημερώσει την ( κόρη του ) νέα δήμαρχο. Η οποία θα αποκαταστήσει την αδικία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.