Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : ¨¨Βιάστηκε ¨¨ να μιλήσει ο Στέφανος Φωτιάδης

 


 

Δεν αποδείχθηκε ¨΄σοφή ¨¨ η βιασύνη του Στέφανου Φωτιάδη να τοποθετηθεί ( για την συνέχιση της λειτουργίας ή μη της ΚΕΔΗΣ  και του ΟΠΑΚΠΑ ) πριν να ακούσει την θέση της κ Μητλιάγκα . Ο κ Φωτιάδης πήρε τον λόγο μετά το πέρας της τοποθέτησης του δημάρχου κ Χρυσάφη . Και ζήτησε να εκδοθεί ψήφισμα στο οποίο το δημοτικό συμβούλιο να διακηρύσσει την αντίθεσή του σε αυτό το νόμο που προβλέπει την κατάργηση των νομικών προσώπων .Ζητώντας να συνεχίσουν την λειτουργία τους τόσο η ΚΕΔΗΣ όσο και ο ΟΠΑΚΠΑ .

Βέβαια όλα αυτά μέχρι που τοποθετήθηκε ηκ Μητλιάγκα η οποία πρότεινε να καταργηθεί η ΚΕΔΗΣ και ο ΟΠΑΚΠΑ να διατηρήσει μόνο τους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς .

Αφού έγινε και η ψηφοφορία μεταξύ των δύο προτάσεων .Η μια ήταν της κ Μητλιάγκα , και η δεύτερη να μην  καταργηθεί ουτε η ΚΕΔΗΣ ούτε ο ΟΠΑΚΠΑ .

Ο  κ Φωτιάδης ( που ήδη δια της ψήφου άλλαξε γνώμη και στήριξε την πρόταση της κ Μητλιάγκα ). Σε μια προσπάθεια να ευθυγραμμιστεί με την πρόταση της νέας δημάρχου  .Κατέθεσε νεα πρόταση ,να ζητήσει ο δήμος από το υπουργειο Εσωτερικών τεκμηριωμένα να παραμείνει σε πλήρη λειτουργία ο ΟΠΑΚΠΑ . Ώστε οπως είπε (στην χειρότερη )  να καταφέρουν να διατηρησει την λειτουργια των παιδικωψν και βραφικων σταθμών .

Ο πρόεδρος όμως του δημοτικου συμβουλίου κ Κατιρτζόγλου ¨¨προσγείωσε ¨¨ τον κ Φωτιάδη . Λέγοντας του οτι τα όσα είπε εκ των υστέρων δεν μπορούν να συζητηθούν , αφού η συζήτηση του θέματος ολοκληρώθηκε με την ψηφοφορία

2 σχόλια:

  1. Είπε κι ο Στέφανος να μιλήσει αλλά δεν είπε τίποτα εν τέλη. Η ΚΕΔΗΣ κι ο ΟΠΑΠΚΑ είναι οικονομικές πληγές με τεράστιες ατασθαλείες και το ξέρουν πολύ καλά όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο.
    Η πιο σοβαρή αποδείχθηκε η κ. Μητλιάγκα με την πρότασή της και μπράβο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί που ήταν να μιλήσεις τρία χρόνια έβγαλες μουγκαμάρα. Τώρα είπες μια αριστερή μπουρδολογία και καλή δεξιά σύνταξη αριστερέ Στέφανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.