Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Συνεχίζεται η κόντρα Μισιρλη - Καριπογλου

 


 

Την αντίδραση του δικηγορικού συλλόγου Σερρών. Προκάλεσε η απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Σερρών. Να προχωρήσει στην εξειδίκευση πίστωσης ( σε υλοποιήση απόφασης του Δ.Σ ) .Προκείμενου να ανατεθεί σε δικηγόρο η προσφυγή του δήμου στο ΣτΕ .Κατά της απόφασης της επιτροπής του άρθρου 152 που ακύρωσε τον διαγωνισμό για την πρόσληψη δύο δικηγόρων από τον δήμο .Ο κ Καριπογλου με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την αντίθεση του .Ενώ στο δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ Μισιρλης  και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου διασταύρωσαν τα ξίφη τους

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 20ο ΛΕΠΤΟ

 

 


 

3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ συντακτα,
    Καμμία κοντρα δεν συνεχίζω με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου.
    Την Τρίτη η οικ επιτροπή σε υλοποίηση της απόφασης 276/23 προχώρησε σε εξιδεικευση πίστωσης για την πληρωμή του δικηγόρου που θα παρασταθεί στις 16/11 στο συμβούλιο επικράτειας .τα αναγραφόμενα του κ καριπογλου στην ανάρτηση του όσο αφορά τις λειτουργίες της οικ επιτροπής δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την πραγματικότητα.
    Η απόφαση του δημ συμβουλιου νομίμως και νομοτύπως υλοποιείται.
    Σας Ευχαριστω.
    Σπύρος Μισιρλής
    Πρόεδρος της οικ επιτροπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ μόνο! Μισιρλή και Καρυπογλου ενωθείτε να μεγαλώσει η παράταξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά προσοχή! Μίλησε ο Μισιρλής. Ο άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.