Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Κοντρα για την πρόσληψη των δικηγόρων

 


 

 

Συνεχίζει η δημοτική αρχή την διαδικασια για την πρόσληψη των δύο δικηγόρων . Σήμερα η οικονομική επιτροπή ενέκρινε την δαπάνη για την αποζημίωση του νομικού .Που θα στηρίξει την προσφυγή του δήμου στο ΣΤΕ  κατά της απόφασης της επιτροπής του άρθρου 152 που ακύρωσε την διαδικασια για την πρόσληψη του ενός εκ των δύο νομικών  .

Η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου κ Καρίπογλου ο οποίος προανήγγειλε οτι θα προσφύγουν στον Εισαγγελέα όσο και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τον καταλογισμό ευθυνών και την ακύρωση της απόφασης.

 Στα όσα υποστήριξε ο κ Καριπογλου , απάντησε Ο αντιδήμαρχος κ Μισιρλης ο οποίος μιλώντας στον Δημήτρη Κώττα στο ΔΙΚΤΥΟ TV .Ο οποίος είπε ότι ο κ Καρίπογλου εκτέθηκε ανεπανόρθωτα . Καθώς η απόφαση της οικονομικής επιτροπής είναι σε εφαρμογή της απόφασης του δημοτικου συμβουλίου που λήφθηκε τον περασμένο Ιουνιο .Οτιδήποτε άλλο λέγεται ειναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας συμπλήρωσε ο κ Μισιρλης


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ

Αν αληθεύει ότι σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή του Δημου Σερρών ελήφθη απόφαση (εκτός ημερήσιας διατάξεως μάλιστα) να ανατεθεί εντολή και να δοθεί υπέρογκη αμοιβή σε δικηγόρο Αθηνών προκειμένου να παρασταθεί σε υπόθεση που θα δικαστεί τον Απρίλιο(!!!!) στο ΣτΕ -τη στιγμή που ο Δήμος έχει δικηγόρο που μπορεί να παρασταθεί στα Ανώτατα Δικαστήρια- προκαταλαμβάνοντας μάλιστα με τον τρόπο αυτό η νυν Διοίκηση τις αποφάσεις της νέας Δημοτικής Αρχής, τότε το όλο ζήτημα όζει και είμαστε υποχρεωμένοι να απευθυνθούμε τόσο στον Εισαγγελέα όσο και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τον καταλογισμό ευθυνών και την ακύρωση της απόφασης.

 


 

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.