Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Δεν μπορούν να βρουν γραφείο για την νέα δήμαρχο

 


 

 Ένας μήνας πέρασε από τις εκλογές. Και ακομη η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν βρήκε έναν χώρο ( αξιοπρεπή ) εντός του δημαρχιακού μεγάρου για να ¨¨στεγαστεί ¨η νέα δήμαρχος κ Μητλιάγκα .Προκειμένου να αξιοποιήσει το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της ώστε να ενημερωθεί ( από αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες ) .Το κατήγγειλε η ίδια στην πρόσφατη συνεδρίαση  του δημοτικου συμβουλίου. Το τι γραφείο παραχωρήθηκε στην κ Μητλιάγκα το περιέγραψε η δημοσιογράφος κ Ναβαλη. Σήμερα το γεγονος στηλίτευσε ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος κ Κουφοτόλης .

Όπως με πληροφορεί ο σμπίρος υπήρξε μια πρώτη σκέψη να παραχωρηθεί στην κ Μητλιάγκα το γραφείο του προέδρου του δημοτικου συμβουλίου κ Κατιρτζόγλου .Η ιδέα για άγνωστους λόγους εγκαταλείφθηκε. Και πλέον  το πιθανότερο είναι να ¨¨γίνει έξωση ¨¨ στην γραμματέα του δήμου .Ώστε το γραφείο της να παραχωρηθεί στην κ Μητλιάγκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.