Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Ως εδώ και μη παρέκει

 


 

Περίπου για 10 χρόνια δημοσιεύω άρθρα πολιτικο-κοινωνικού χαρακτήρος στον τοπικό τύπο και όχι μόνον. Με την κρυφή ελπίδα ότι κάποτε θα διαβαστούν από υπηρεσιακούς παράγοντες και αιρετούς. Ο βραδυκίνητος όμως μηχανισμός ασυγχρόνιστος ενίοτε αφήνει χρόνο και χώρο να κυλάει εις βάρος του έρμου Δημότη.


Κάποτε φθάνει το πλήρωμα του χρόνου. Υπό την πίεση συγκυριών νάσου πετιέται και με τσίμπλες στα μάτια βάζει φωνή βοώντος ** Ως εδώ και μη παρέκει** .


Πολλούς φορείς, απίθανες ΟΤΑ-ΑΕ, κοινοβλαβείς επιχειρήσεις, καταστροφικές αποφάσεις χαρακτήρισα "Λευκούς ελέφαντες ακόμη και μαστόδοντα . Μου φαίνεται ή έτσι είναι; Σαν να δικαιώνομαι.


Θα σταθώ σήμερα στην καταστροφική, άρον άρον, απόφαση για την προμήθεια λαμπτήρων LED φεσώνοντας εμάς τους Δημότες με 10.000.000 ευρωα όταν οι Ρομά ( να είναι καλά τα παιδιά) στα πανηγύρια τα πουλάνε με 30ευρωα μαζί με το φωτοβολταϊκό καπελάκι και εσείς τα αγοράσατε με 550 Ευρώ έκαστον.


Να όμως που η Αποκεντρωμένη βρίσκοντας, προφανώς, ευάλωτους τους
απερχόμενους καθώς εκλείπουν πλέον ως φαίνεται οι μπαρμπάδες στην Κορώνη και χαρακτηρίζει την πράξη παράνομη και άκυρη λόγω ελλείψεως της σύμφωνης γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου. Επί τέλους σας πιάσανε αδιάβαστους και αβοήθητους.


Προηγήθηκαν βέβαια πολλές ακυρώσεις κατά του Δήμου Σερρών. Με κάποιον όμως τρόπο παρακάμπτονταν. Σε άλλο μου άρθρο θα αναφερθώ.
Σημείωση: Κύριε Μισιρλή όταν εμφανίζεστε σε τηλεοπτικό σταθμό θα πρέπει να διαθέτετε ένα και ισχυρό επιχείρημα, καθώς οι ακαταλαβίστικες λεπτομέρειες κατέπεσαν από τον χαρακτηρισμό παράνομη συμφωνία" της Αποκεντρωμένης. 

Διέκρινα στα λεγόμενά σας και μια εμμέσως πλην σαφώς απειλή του τύπου «Αν η επερχόμενη Δημοτική Αρχή διακόψει ή ακυρώσει την κατά τα άλλα δική σας συμφωνία θα πληρωθούν οι ρήτρες».


Όχι κ. Μισιρλή και κ. Χρυσάφη, εσείς και μόνον εσείς υπογράψατε. Γι’ αυτό λοιπόν εσείς και μόνον εσείς είστε υποχρεωμένοι να τα πληρώσετε. Γράφει Χανλίογλου πουθενά;


Τρώμε οι δημότες ταραμά;


Τάσος Χανλίογλου

2 σχόλια:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.