Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ζακέτα να πάρεις

 


 

 Νωπό ακομη  το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου και από την πλευρα των ηττημένων ακούγονται διαβεβαιώσεις οτι θα είναι παρόντες και στα έδρανα της αντιπολίτευσης και θα ανταποκριθούν στο ρόλο που τους ανέθεσε ο κυρίαρχος λαός με την ψήφο του .Ενω εντος των παρατάξεων τους υπάρχει ήδη η σιγουρια οτι αν κάνουν υπομονή θα πάρουν την ρεβάνς στις επόμενες εκλογές. Ο σμπίρος έχοντας μακρά εμπειρία σε τέτοιες μετεκλογικές δηλώσεις. Συστήνει στους ηττημένους  ( ειδικά αυτούς που έζησαν την άνοιξη της εξουσίας )να πάρουν ζακέτα. Γιατι έρχεται μακρύς πολιτικός χειμώνας που με νέα  δεδομένα θα διαρκέσει 5 χρόνια .Οπότε όταν θα ανθίσει η ελπίδα με την είσοδο στην χρονιά των εκλογών το 2028 είναι σίγουρο οτι δεν θα έχουν επιβιώσει πολιτικά όλοι 

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

1 σχόλιο:

  1. Μόνον με τον Χρυσάφη και πάλι υποψήφιο Δήμαρχο μπορεί η Νέα Δημοκρατία να πάρει τον Δήμο Σερρών. Ο άνθρωπος είναι αναντικαταστατος και μοναδικός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.