Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

ΝΟΔΕ Σερρών : Παραιτήθηκε γιατι δεν τον στήριξε η γαλάζια πολυκατοικία ???

 


 

 

 Την παραίτηση του υπέβαλλε ο Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας της Σερραικης γαλάζιας πολυκατοικίας κ Βασιλης Βασιλόπουλος. Οπως αναφέρει στην δήλωση παραίτησης του << Θεωρώ την εύρυθμη λειτουργία μιας ομάδας και την αλληλοϋποστήριξη δεδομένη ανάμεσα στα μέλη, ειδικά όταν πρόκειται για προσφορά, ανάπτυξη και βελτίωση. Ωστόσο, πρόσφατες κινήσεις υποδηλώνουν το αντίθετο.>>> 

Η αναρτηση του κ Βασιλόπουλου

Ήταν τιμή μου που είχα τη δυνατότητα να συμβάλλω από την θέση του Τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας στην βελτίωση και ανάπτυξη ενός τόσο σημαντικού και πολύπλευρου τομέα.Είχα την αίσθηση πως συνεργάζομαι προς αυτή την κατεύθυνση και πως συμπλεουμε προς την λύση καίριων ζητημάτων για την βελτίωση του τόπου και της καθημερινότητας των πολιτών. 
 
Θεωρώ την εύρυθμη λειτουργία μιας ομάδας και την αλληλοϋποστήριξη δεδομένη ανάμεσα στα μέλη, ειδικά όταν πρόκειται για προσφορά, ανάπτυξη και βελτίωση. Ωστόσο, πρόσφατες κινήσεις υποδηλώνουν το αντίθετο.
 
Θεωρώ λοιπόν πρέπον, με σεβασμό στην συγκεκριμένη θέση και στο έργο που ανέλαβα, να παραιτηθώ, γι’αυτο και υπέβαλα την παραίτηση μου στον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Σερρών.
 
Το ενδιαφέρον μου για τον τόπο παραμένει αναλλοίωτο και η συμβολή μου δεν θα εκλείψει, καθώς η διαρκής προσπάθεια για το καλύτερο αποτελεί χρέος για κάθε ενεργό πολίτη. 
 
Παραμένοντας πιστός στον τόπο
Βασιλόπουλος Βασίλη

3 σχόλια:

  1. 190 ψήφους πήρε ενώ έτρεχε φουλ. Δεν τον υπολογίζει κανείς αυτόν. Ο ορισμός της στημένης λεμονόκουπας. Νόμιζε θα τον βοηθήσει η Αραμπατζή. Ιδέα δεν έχει από πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλα εκανες γιατι η ΔΕΕΠ καταντησε μαγαζακι
    του προεδρου προς οφελος του.Μπραβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ.λ.μ... ανώνυμε σχολιαστή. Από την ΝΟΔΕ ήταν και άλλοι δύο υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, που δεν άκουσα να διατυπώνουν ανάλογα παράπονα.
      Να υπενθυμίσω σε εσένα και τον φίλο Βασίλη, ότι η νίκη έχει πολλούς πατέρες, αλλά η ήττα δεν έχει κανένα πατέρα και από ότι βλέπω στην συγκεκριμένη περίπτωση την απαρνήθηκε και ο φυσικός της πατέρας...

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.