Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : ¨¨Το παραμύθι είχε δράκο ¨¨¨

 

 

 

Νύχτα της 2ας Ιουνίου του 2019 και ο ηττημένος των εκλογών στον δήμο Σερρών κ Φωτιάδης  σπεύδει στο εκλογικό κέντρο του νικητή Αλέξανδρου Χρυσαφη για να τον συγχαρεί . Τα χαμόγελα παγωμένα ( είχαν προηγηθεί και πολιτικοί διαξιφισμοί κατά την προεκλογική περίοδο ) . Όμως  θα γίνουν αληθινά αφού οι δύο άνδρες όχι μόνο θα αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους. Αλλα η παράταξη Φωτιαδη θα στηρίξει κατά τα τέσσερα χρόνια την δημοτική αρχη . Μάλιστα σε τακτά χρονικά διαστήματα γινόταν και συναντήσεις των δύο ανδρών παρουσία  συνεργατών τους .Αν κάποιος τότε ψιθύριζε στους Συμμάχους οτι το βράδυ των εκλογών του 2023 θα έσπευδαν αξημέρωτα να παραδώσουν ( σε μέλος της παράταξης Φωτιάδη ) . Θα χαρακτηριζόταν το λιγότερο τρελός .Όμως τελικά η ζωή είναι σκληρή και τα παραμύθια που γράφει πολλές φορές στο τέλος έχουν δράκο

1 σχόλιο:

  1. Ο δράκος ποιος είναι; Η Βαρβάρα; Πάτε καλά; θα ρίξετε τα καμώματα του χρυσάφη στην Βαρβάρα; Μα ποιος γράφει εδώ μέσα πια; Ο χρυσάφης ο ίδιος; ΕΛΕΟΣ λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.