Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Βαρβάρα Μητλιάγκα : Στις εκλογές θα αναμετρηθούν οι φιλοσοφίες άσκησης εξουσίας

 


 

 Για το διακύβευμα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών η τοποθέτηση της υποψήφιας δημάρχου Σερρών κ Βαρβάρας Μητλιάγκα:

Στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, αναμετρώνται, όχι μόνο πρόσωπα, αλλά κυρίως φιλοσοφίες άσκησης εξουσίας.
Αναμετρώνται η υπευθυνότητα με την ανευθυνότητα, η σοβαρότητα με την αλαζονεία, η αξιοπιστία με την αναξιοπιστία, η αξιοκρατία με την αναξιοκρατία, η αλήθεια με το ψέμα και στο τέλος η ΑΛΛΑΓΗ της νοοτροπίας διοίκησης.
Αυτό θέλουμε για το σπίτι μας, αυτό θέλουμε για τον Δήμο μας!!!!
Μπορούμε όλοι να πιστέψουμε, σε ένα καλύτερο αύριο, γιατί μας αξίζει!!!!

3 σχόλια:

  1. Ε ναι. Δικαιουται να το λεει αυτο η κ. Βαρβαρα. Τεσσερα χρονια στο Δημοτ. Συμβουλιο αυτο εκανε συνεργαζομενη σε ολα με τον Χρυσαφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους, κάποια που περιγράφει ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί στο δήμο τα τελευταία 4 χρόνια. Μακάρι να καταφέρεις να βγεις και να τα αλλάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι άλλη μια χαμένη πενταετία αυτή τη φορά.Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε η Βαρβάρα.Θα γίνουν όλα χειρότερα με την παιδική χαρά που μάζεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.