Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Επίθεση Έλενας Τούσκα στο ΔΙΚΤΥΟ

  


 

 

Στην εκπομπή της Μαρίας Ναβαλη στο ΔΙΚΤΥΟ φιλοξενήθηκε η υποψήφια δήμαρχος Σερρών κ Έλενα Τούσκα η οποία είναι επικεφαλής της παράταξης της; Λαϊκής Συσπείρωσης. Η κ Τούσκα θεωρώντας οτι δεν της δόθηκε επαρκής χρόνος για να αναπτύξει τις θέσεις της παράταξης της εξαπολύει επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού

Η ανάρτηση της κ Τούσκα

 

 

Χρονο έχουμε, λεφτά δεν έχετε..."
‼️Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών με την Λαϊκή Συσπείρωση, Έλενα Τούσκα Lena Et προγραμμάτισε τη μία και μοναδική προεκλογική συνέντευξη που μπορεί βάσει νόμου να δώσει στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Δίκτυο.
➡️Και ενώ οι τηλεοπτικές εμφανίσεις είναι μετρημένες και αυστηρές για τους υποψηφίους, το τοπικό μέσο υπήρξε ιδιαίτερα γενναιόδωρο «χαρίζοντας» λιγότερο από 10 λεπτά στην υποψήφια Δήμαρχο Σερρών, την ίδια ώρα που για άλλες παρατάξεις και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ετοιμάζουν ολόκληρα ρεπορτάζ, αφιερώματα, συνεντεύξεις διάρκειας τουλάχιστον 30 λεπτών.
➡️Είναι οι "γνωστοί - άγνωστοι", που χρηματοδοτούν τα τοπικά μέσα, για να έχουν άνεση χρόνου, λόγου, προβολής, διαφήμισης.
➡️Αλλά είναι και το γνωστό μέσο, που δε χάνει την ευκαιρία να αρπάξει οτιδήποτε αρπάζεται, για να στηρίξει τον κάθε "σωτήρα", μιας και τα χρέη είναι πολλά και πλέον γνωστά στο ευρύ κοινό..
➡️Δυστυχώς γι αυτούς οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης ούτε δέχονται να δώσουν χρήματα για την αυτοπροβολή τους, ούτε να παίξουν τα πολιτικά παιχνίδια της κυβέρνησης, που τόσο πολύ υποστηρίζει το συγκεκριμένο μέσο.
➡️Τους ενοχλεί ο πολιτικός λόγος μας, που θίγει τα πραγματικά προβλήματα του Νομού μας, που τα βάζει με τους εργολάβους, που καλεί τον κόσμο να παλέψει και να αντισταθεί στη βαρβαρότητα και τη σαπίλα, που παλεύει για την ικανοποίηση των αναγκών του Σερραϊκού λαού.
➡️Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας κάνουν πέρα, να μην φαινόμαστε. Δεν καλύπτουν καμία πολιτική μας εκδήλωση με θέματα ουσιαστικά που απασχολούν τους δημότες, την ίδια στιγμή που μέρα νύχτα τρέχουν πίσω από τους υποψηφίους των άλλων δύο παρατάξεων.
➡️Η κυβέρνηση νομοθετεί, οι δημοτικές παρατάξεις, πλην Λαϊκής Συσπείρωσης, εφαρμόζουν και τα τοπικά ΜΜΕ, φροντίζουν να ξελασπώνουν τους δύο προηγούμενους στα μάτια των Σερραίων.
Έτσι λειτουργεί το πράγμα.
➡️Και εφόσον θέλουν να παίξουν αυτό το βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες του Σερραϊκού λαού, τους δηλώνουμε πως δεν έχουμε καμία σχέση και διάθεση συμμετοχής σε αυτό!
✅Η Λαϊκή Συσπείρωση Σερρών, στηρίζεται στους αγώνες της, τους υποψηφίους της και στους ανθρώπους που καθημερινά συναντά και βρίσκουν αποκουμπι στις λαϊκές θέσεις της, στην κρυστάλλινη και καθαρή πολιτική της, που βάζει τις ανάγκες πάνω από τα κέρδη των λίγων.
✅Γι’ αυτό ενοχλεί! Γι’ αυτό τους χαλάει τη σούπα της δήθεν αναβάθμισης του Νομού με επενδυτές και εργολάβους, που αφού πρώτα φρόντισαν να ρημάξουν και να καταστρέψουν οποιαδήποτε δημόσια δομή υπάρχει, μετά την προσφέρουν τζάμπα στους ιδιώτες.
✅Καταγγέλλουμε την πρακτική του τηλεοπτικού σταθμού Δίκτυο.
Συνεχίζουμε δυνατά.
✊Διεκδικούμε την Δημοτική αρχή Σερρών, για να βάλουμε τέλος σε αυτό το κακόγουστο σενάριο για τον Σερραϊκο λαό και να αναδείξουμε όλες τις δυνατότητες που έχουν οι Σερραίοι και οι Σερραίες να ζήσουν με αξιοπρέπεια, χωρίς νταβατζηδες, ικανοποιώντας κάθε τους ανάγκη!

 

 


 

5 σχόλια:

  1. Αντικειμενικότητα με το αζημίωτο για όλα τα ΜΜΕ, με χρηματα του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο ΚΚΕ. Επίθεση κατά των εργαζομένων. Και έκαναν παρέλαση όλοι από το Δίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητό ΚΚΕ, δεν εκμεταλλευόμαστε πρώτα και μετά καταγγελλουμε. Αν δεν σας αρέσει το "δεξιό" δίκτυο, μην πάτε καθόλου. Στείλτε μία επιστολή από την αρχή και πείτε, δεν θέλουμε να μας ξανακαλυψετε ποτέ. Ότι λέτε είναι ψέματα. Αυτό είναι μαγκιά. Από την αρχή .... όχι εκ των υστέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια ρε παιδιά του ΚΚΕ, για να έχουμε καλό ερώτημα. Ο Ριζοσπάστης σε πόσους δεξιούς υποψηφίους έδωσε βήμα; κυρία τουσκα, πόσα λεφτά σου ζήτησε η Νάβαλη και το ΔΊΚΤΥΟ για να βγείς;; γιατί δεν μας λες; σε πήραν και σου ζήτησαν χρήματα; γιατί δεν πας στον εισαγγελέα να το καταγγείλει, μήπως γιατί δεν σου ζήτησαν ούτε ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.