Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : ¨¨Ξέφραγο αμπέλι ¨¨ το γήπεδο ????

 



 

 

 Στην επικαιρότητα εδω και μήνες το δημοτικό γήπεδο Σερρών. Με το ερώτημα αν θα προλάβουν να το ετοιμάσουν να απαντάται σήμερα .Αφού τα λιοντάρια θα αγωνιστούν στην έδρα τους. Αυτό που μας προξενει εντύπωση είναι οτι πλήθος υποψηφίων .Αναρτά συχνά πυκνά βίντεο  ή και φωτογραφίες μέσα από το γήπεδο .Για να το καταλάβουμε όποιος είναι υποψήφιος στις εκλογές .Μπορεί να μπαίνει ανενόχλητος στο γήπεδο και να φωτογραφίζεται η να κάνει και βιντεακια για τις ανάγκες του προεκλογικου αγώνα ??? Η λόγω προεκλογικής περιόδου έχει καθιερωθεί ωράριο επισκέψεων για τις ανάγκες των υποψηφίων ???

ΥΓ : Μέχρι πρότινος το γήπεδο ήταν εργοτάξιο και δεν κάνουμε λάθος στα εργοτάξια απαγορευεται η είσοδος εις τους μη έχοντες εργασία

2 σχόλια:

  1. Δεν δείξατε τόσο πόνο σε αυτούς που έβριζαν σε όλα τα σαιτ τόσο καιρό εκεί δείξατε μια ανοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαζοχαρούμενοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Αυτή η δημοτική αρχή Χρυσάφη είναι μόνον για φωτογραφήσεις και πανηγύρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.