Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Μια υποψηφιότητα ¨¨ωρολογιακή βόμβα ¨¨ στα θεμέλια των Συμμάχων

 


 

  

 

 

Δεν ξέρουμε  με ποια λογική και σχεδιασμό αποφασίστηκε από το επιτελείο της Συμμαχίας. Να τοποθετηθεί ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην ΔΕ Βροντους η εκ Σκουτάρεως καταγόμενη κ

Ελισάβετ Σαρή Γκεντσούδη 

Η απόφαση αιφνιδίασε για να μην πούμε οτι δυσαρέστησε τους υπόλοιπους 86 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Και ειναι ¨΄τυχεροί ¨¨ αυτοί που είχαν την έμπνευση για την τοποθέτηση της κ Γκεντσουδη στην ΔΕ Βροντους που η απόφαση έγινε γνωστή μετα την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάθεσης των ψηφοδελτίων .Γιατι αν το ανακοίνωναν πριν τότε οι 87 θα γινόταν στην καλύτερη 70 . Ομως το γράφουμε και να το κρατήσουν στην Συμμαχία .Πολλοί είναι αυτοί που ¨¨ακονίζουν μαχαίρια ¨¨. Και το βράδυ των εκλογών είτε κερδίσει  ειτε δεν κερδίσει η Συμμαχία. Πολλοί από αυτούς που δεν θα εκλεγούν είναι έτοιμοι να πιάσουν στασίδι και να πουν δημόσια αυτά που λένε σε συζητήσεις με φίλους και γνωστούς.

Γιατι άλλο να τρέχεις εδω και πέντε και έξι μήνες να πάρεις μετά κόπων και βασανων 700,800 σταυρούς και να μην εκλεγείς .Και στην Βροντου ( με ένα εκλογικο σώμα  280 ψηφοφορων ) .Να αρκούν μπορει και 100 ψήφοι για να εκλεγεις

5 σχόλια:

  1. Και γιατί στο χωριό που δεν σε θέλουν, ψάχνεις το σπίτι του παπά;
    Πώς να πάρεις τις 100 από τις 280 συνολικά ψήφους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο έχων κάκαλα μιλάει πριν τις εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εαν ηθελε ας εφτιαχνε αλλοιως ο Χ ΡΥΣΑΦΗΣ.Εντολη Τολινιο ηταν αυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε 10 μέρες ελπίζω να απαλλαγούμε από τον πιο ανίκανο Δήμαρχο που έχει περάσει από την πόλη. Από τους αντιδημάρχους των εν κρυπτό απ ευθείας αναθέσεων, και από τους ημέτερους ΙΔΟΧ, ΚΟΒΙΝΤ, συνεργάτες, συμβούλους κτλ.
    Αν δεν αλλάξει η κατάσταση, τότε η ευθύνη βαραίνει τον σερραϊκό λαό και μόνο. Δε θα λυπηθώ κανέναν που την ερχόμενη 5ετία θα χρωστάμε σε όλη την αγορά χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΖΑΜΠΑ ΤΡΕΧΕΙ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ... ΕΜΠΕΛΕΞΕ ΑΣΧΗΜΑ Η ΟΜΟΡΦΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.