Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Ηράκλειας : Θετικό το πρόσημο της φετινής εμποροπανήγυρης της Ηράκλειας

 


 

 

Ο τελικός απολογισμός για την εμποροπανήγυρη της Ηράκλειας, κατά γενική ομολογία, έχει φέτος θετικό πρόσημο!
Επιτέλους, έπειτα από μια πολυετή εικόνα εγκατάλειψης κι απαξίωσης, οι δημότες, οι επαγγελματίες της Ηράκλειας, οι λοιποί συμμετέχοντες αλλά και οι επισκέπτες της, διαπίστωσαν πως η εμποροπανήγυρη προσαρμόστηκε στα σύγχρονα δεδομένα και τέθηκε σε τροχιά ανάπτυξης, όπως της αξίζει.
Αυτό μόνο τυχαίο δε μπορεί να είναι. Αντίθετα, είναι καρπός της άρτιας και μεθοδικής συνεργασίας της δημοτικής αρχής με την ένωση επαγγελματιών της περιοχής, των πολιτιστικών συλλόγων και όλων των κοινωνικών φορέων.
Οι λιγοστοί που εμμένουν να μην το αποδέχονται για να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές μικροπολιτικές τους φιλοδοξίες και επιδιώκουν να συνεχίσουν να την απαξιώνουν, είναι προφανές πως δεν επιθυμούν την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας.
Υπάρχουν πολλά πράγματα για να γίνουν ακόμα. Θα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι μόνο όταν η ιστορική εμποροπανήγυρη της Ηράκλειας ανακάμψει πλήρως κι ανακτήσει την παλιά της αίγλη!
Και η τωρινή δημοτική αρχή, σε αντίθεση με την προηγούμενη, έδειξε πως είναι σε θέση να το κάνει!
 
 
 https://sertharros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.