Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Τα ονόματα των 214 υποψηφίων της παράταξης της Βαρ. Μητλιάγκα

 





Σύμφωνα με ανακοίνωση του δημοτικού συνδυασμού  Ενωτική Τοπική Συμφωνία: Μήνυμα νίκης εξέπεμψε αμέσως μετά την κατάθεση του Συνδυασμού «ΕΝΤΟΣ» και των υποψηφίων του, η επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφιας Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα.

Η υποψήφια για τον Δήμο Σερρών μίλησε για ένα ψηφοδέλτιο Νίκης, που απαρτίζεται από 214 υποψηφίους, που έχουν γνώση των προβλημάτων και των προκλήσεων της πόλης, κυρίως όμως μπορούν να συμβάλουν στην κοινή προσπάθεια για να μπουν οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τους Σερραίους πολίτες.

Αναλυτικά, η Βαρβάρα Μητλιάγκα δήλωσε τα εξής:

«Ο συνδυασμός «ΕΝΤΟΣ» απαρτίζεται από εξαιρετικούς συνδημότες και συνδημότισσες τους οποίους και ενώνει ένα κοινό όραμα για το αύριο του Δήμου και  η αγάπη για τον τόπο.


Το ψηφοδέλτιο Νίκης της Ενωτικής Τοπικής Συμφωνίας απαρτίζεται από 214 υποψηφίους που ως στόχο έχουν να δημιουργήσουν τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τους Σερραίους πολίτες.

Ένα δήμο που αξίζει να ζει κανείς και να είναι υπερήφανος.

Τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Σερραίων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν γνώση των αναγκών της πόλης και λύσεις  και προτάσεις για ένα καλύτερο αύριο».

Φυσικά, η Βαρβάρα Μητλιάγκα ευχαρίστησε από καρδιάς τους συμμετέχοντες στον συνδυασμό της, με τους οποίους και θα δώσει ένα μεγάλο αγώνα, κάνοντάς γνωστές θέσεις, προτάσεις, σχέδιο και όραμα για την πενταετία που έρχεται. 

\

https://www.anexartitos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.