Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Σύμμαχοι οι πρόεδροι της Πεπονιάς, Κουβουκλίου, Βαμβακούσας, Αγ. Ελένης, Κωσταντινάτου

 


 

 

 Τις υποψηφιότητες με την παράταξη της Συμμαχίας Σερραίων των προέδρων Πεπονιάς, Κουβουκλίου, Βαμβακούσας, Αγ. Ελένης, Κωσταντινάτου  .Ανακοίνωσε ο πρόεδρος της παράταξης κ Αλέξανδρος Χρυσαφης

Διαβάστε την ανακοίνωση

Η συνεχής προσπάθεια, εδώ και 4 χρόνια, για να κρατήσουμε τα χωριά μας όρθια, αναγνωρίζεται από αυτούς με τους οποίους δίναμε και δίνουμε ΜΑΖΙ καθημερινές μάχες!
Είμαι περήφανος που συμμαχούν μαζί μας οι άξιοι και ενεργοί πρόεδροι των χωριών μας!
Οι άνθρωποι που πονούν και αγωνίζονται από κοινού με την Δημοτική μας Αρχή για το σήμερα και το αύριο της Σερραϊκής περιφέρειας!
Η συστράτευση στην "Συμμαχία Σερραίων" των προέδρων Πεπονιάς, Κουβουκλίου, Βαμβακούσας, Αγ. Ελένης, Κωσταντινάτου καθώς και άλλων άξιων προέδρων που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες δείχνει την εμπιστοσύνη και την πίστη τους στην προσπάθεια μεταμόρφωσης του Δήμου μας!
Manos Kotsampasidis , Σταυρούλα Ασσανακίδου, Dimitris Krystalis Kostas Reklos Χρήστο Στοικούδη, σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου για την συμπόρευση!

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.