Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Πανσερραικος : Ισόπαλο το φιλικό δοκιμών με τον ΠΑΣ

 


 

 

ΠΑΣ Γιάννενα και Πανσερραϊκός τέθηκαν αντιμέτωποι σε φιλικό παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες», στην προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα της Super League, με το τελικό σκορ να είναι το 1-1.

Η ομάδα του Θανάση Στάϊκου ήταν πιο έτοιμη σε σχέση με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, καθώς είχε δώσει 3 φιλικά παιχνίδια στην Πολωνία, έναντι ένα της Σερραϊκής ομάδας, με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία να ανήκει για την ομάδα του Γκαρσία. Μόλις στο δεύτερο λεπτό, ο Οικονόμου εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Καραχάλιου και πλάσαρε, αλλά η μπάλα πριν περάσει την γραμμή ο Μπορταγκαραϊ την απομάκρυνε.

Στο 15ο λεπτό ήταν η σειρά του ΠΑΣ να απειλήσει, καθώς μετά από σέντρα του Τζίνο, ο Ροσέρο έπιασε αέρα στο σουτ που επιχείρησε, μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Στη συνέχεια το παιχνίδι πήρε ένα πολύ αργό ρυθμό, με την επόμενη ευκαιρία να καταγράφεται στο 35ο λεπτό για την ομάδα του ΠΑΣ. Συγκεκριμένα, ο Καραχάλιος έκλεψε την μπάλα στην μεσαία γραμμή, έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ από το ημικύκλιο, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού Χοβάν, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τελικά αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ ήταν η ομάδα από τις Σέρρες. Στο 41ο λεπτό, ο Άλεξιτς εκμεταλλεύτηκε την κακή ισορροπία του Παντελάκη και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1 για τον Πανσερραϊκό, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του ΠΑΣ να πιέζει ασφυκτικά για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, κερδίζοντας συνεχόμενα κόρνερ, μετά από τελικές προσπάθειες των Στάνκο και Κόντε. 

Στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πανσερραϊκός λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ, με τον Στάικο να κάνει ένα πολύ επικίνδυνο τάκλιν μπροστά από την εστία της ομάδας του.

Τελικά οι προσπάθειες του ΠΑΣ απέδωσαν καρπούς, καθώς στο 61ο λεπτό, ο Κόντε μετά από σέντρα του Παμλίδη, με κεφαλιά «ψαράκι» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανσερραϊκού, ισοφαρίζοντας σε 1-1

Στην συνέχεια οι πολλές αλλαγές των Στάϊκου και Γκαρσία, έκαναν το παιχνίδι να έχει έναν πολύ αργό ρυθμό, με την επόμενη φάση να καταγράφεται στο 75ο λεπτό, για την ομάδα του Πανσερραϊκού.

Πιο συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Αθανασίου, απομάκρυνε με τα πόδια το σουτ Στίνα μέσα από την μικρή περιοχή.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν υπήρξε κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία, με το τελικό σκορ να είναι 1-1.

ΠΑΣ (Στάικος): Κλέιμαν Σόρια, Παντελάκης, Μπορταγκαραϊ, Κιάκος, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα, Παμλίδης, Ροσέρο, Κόντε.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Πηλέας, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης, Θυμιάνης, Οικονόμου, Μούργος, Σοφιανός, Άλεξιτς, Ντάνκερλαι.

 

 

 https://www.sdna.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.