Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : Γενικώς και αορίστως ....καταγγελία Μητλιαγκα για πιέσεις σε υποψηφίους

 


 

 

Επανέρχεται η υποψήφια δήμαρχος κ Μητλιάγκα  στην καταγγελία της οτι ασκούνται πιέσεις σε υποψηφίους της παράταξης της .Να μην κατέβουν στις εκλογές .

Βέβαια επειδη είναι η 2η φορά που η υποψήφια δήμαρχος κάνει την ίδια καταγγελία .Να προχωρήσει και σε αποδείξεις και ονόματα 

Η καταγγελία της κ Μητλιάγκα

Καθώς οδεύουμε προς το κλείσιμο των ψηφοδελτίων για τις δημοτικές εκλογές, με λύπη μου διαπιστώνω ότι πολλοί δικοί μας άνθρωποι δέχονται ένα άτυπο bulling για να μην κατέβουν στις εκλογές, από φερέλπιδες υποψηφίους της αντίπαλης πλευράς και από ανθρώπους με εξουσία. Συζητήσεις, παραινέσεις και προειδοποιήσεις για ζημιά στην εργασία τους από την « λάθος» επιλογή τους να είναι ΕΝΤΟΣ, διακοπή συνεργασίας, και διάφορα άλλα. Και όχι μόνον αυτό. Γίνεται ένα αλισβερίσι εκμετάλλευσης της ανάγκης του απλού πολίτη για δουλειά και επιβίωση!
Και αναρωτιέμαι:
Πόσο ακόμη θ’ αφήσουμε αυτή τη νοοτροπία να μας πάει πίσω σ’ αυτόν τον τόπο;

4 σχόλια:

  1. Μια χαρά τα λέει η Βαρβάρα! Έτσι ακριβώς γίνεται και το ξέρουν όλοι. Ψηφίστε σωστά να ξεβρωμίσει αυτός ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί έσβησε το σχόλιο ενός κυρίου που είπε ότι είναι ψέματα και να γράψει ονόματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γραφείο τύπου του Χρυσάφη απάντησε στην καταγγελία της Μητλιαγκα.
    Παιδιά του Serresbomb, παπαγαλάκια του Χρυσάφη. Αυτά που γράφει η Μητλιαγκα είναι αλήθειες. Απλώς αυτοί που δέχονται το μπουλινγκ του Χρυσάφη, δεν τα καταγγέλλουν δημόσια, γιατί φοβούνται την κακία και την εκδικητικοτητα του Χρυσάφη. Είναι αλήθειες οι καταγγελίες της Μητλιαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς έτσι είναι…δίκιο έχει. Όλοι ξέρουμε τί γίνεται και κανένας δε μιλάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.