Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ - Οργή για τις δηλώσεις Τερζή για ¨¨τις αγορασμένες ταυτότητες ¨¨

 


 

 

Η λέξη οργή είναι λίγη για να περιγράψει τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του πρώην υποψήφιου δημάρχου κ Τερζη  μεταξύ όσων στην παράταξη ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ τον ακολούθησαν μέχρι τέλους .Στις δηλώσεις του στο ΔΙΚΤΥΟ ο κ Τερζης αποκάλυψε οτι αρνήθηκε την πρόταση να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο της παράταξης του  με ¨¨ αγορασμένες ταυτότητες¨

 

 

Όπως μαθαίνει ο σμπίρος  πρώην υποψήφιοι του , του  καταλογίζουν οτι σε μια προσπάθεια  να διασώσει οτι μπορεί από το προσωπικό του κεφάλαιο δεν δίστασε ¨¨να κρεμάσει στα μανταλάκια "" ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε επι σειρά μηνών.

Εμείς με τη σειρά μας με αφορμή τις δηλώσεις του κ Τερζη .Θα τον καλέσουμε να στηρίξει τα όσα είπε με ονόματα.Ποιοι ήταν αυτοί που του πρότειναν να βρουν αγορασμένες ταυτότητες  ????   Πόσα ήταν τα χρήματα και ποιος θα έβαζε αυτά τα χρήματα ???

Δεν ξέρουμε αν γνωρίζει την σοβαρότητα των όσων είπε .Του θυμίζουμε

 

 

Ποινικός Κώδικας - Νόθευση εκλογής ή ψηφοφορίας

 

1. Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο με πρόθεση προκαλεί την παραγωγή μη γνήσιου αποτελέσματος σε εκλογή ή ψηφοφορία που διενεργείται από τη Βουλή ή κάποια επιτροπή της, ή όποιος νοθεύει το γνήσιο αποτέλεσμα της εκλογής ή της ψηφοφορίας τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.

2. Ο υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις αυτές σε εκλογή ή ψηφοφορία που διενεργείται από νομαρχιακό, δημοτικό, ή κοινοτικό συμβούλιο, ή άλλο συμβούλιο τοπικής αυτοδιοίκησης ή κάποια επιτροπή τους, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους.

 

 

 


 

4 σχόλια:

  1. ΒΡΕ ΔΕ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ!!!!!!!!!ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ?????ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΜΑΧΙΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ??? ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο...ΜΕΓΑΛΟΣ....ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ???ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ........ΑΛΕΚΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΓΚΟΤΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΖΗ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ.....ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ.....ΤΟ ΓΚΟΤΣΗ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ!!!!!! Ε ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ...ΔΕΝ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποδεικνύεται πως τελικά μάλλον κάνει κάτι πολύ καλά ο Τερζής…!!!
    Αφού παρά την υπαναχώρηση του συνδυασμού, που σθεναρά επιθυμούσατε, ως υμνητές της εν ενέργεια (ανενεργής) δημοτικής αρχής, το ενδιαφέρον σας προς το πρόσωπο του διατηρείται αμείωτο…
    Η λοιδορία όμως (συνήθης ασχολία στη πόλη των Σερρών) έχει κι ένα όριο όταν πια αγγίζει το σύνορο της «ανθρωποφαγίας»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά σας πειράζει η αλήθεια και η εντιμότητα, ο Τερζής είπε θα κάνω καθαρό συνδυασμό, Η άλλη η κυρία που διαπίστωσε εξαγορές και τρομοκρατία, που είναι και δικηγορος ας πάει αύριο στον εισαγγελέα να τα καταγγείλει. Λυσσάξατε με τον Τερζή γιατί έτσι σας βολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.