Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Δήμος Αμφίπολης : Απραξία και χρέη ο απολογισμός της τετραετίας της δημοτικής αρχής Φραστανλη

 

 
 
 
Πρώτη συγκέντρωση της παράταξης Αμφιπολίτες ΕΝΩΜΕΝΟΙ του υποψηφίου δημάρχου Αμφίπολης Κώστα Μελίτου. Στην συνάντηση συμμετείχαν υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης .Και συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα ενόψει της προεκλογικής περιόδου. Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου ο κ Μελίτος στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε οτι για δύο μπορεί να υπερηφανεύεται η απερχόμενη δημοτική αρχή για τα χρέη που συσσώρευσε και για την πλήρη της απραξία. Τις επόμενες ημέρες όπως αναφέρεται στο δελτιο τύπου η παράταξη θα προχωρήσει στην πρώτη ανακοίνωση μεγάλου αριθμού υποψηφίων
Το δελτίο τύπου 
 
 
 
ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ. «ΑΜΦΙΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ»
Υποψήφιος Δημαρχος ΜΕΛΙΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Την Τετάρτη 02/08/2023 ξεκίνησε και επίσημα ο προεκλογικός αγώνας του υποψηφίου δημάρχου Αμφίπολης Κώστα Μελίτου και της παράταξης του «Αμφιπολίτες Ενωμένοι». Στην προγραμματισμένη συγκέντρωση συμμετείχαν υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης . Στον σύντομο χαιρετισμό του ο επικεφαλης κ Κώστας Μελίτος έκανε μια αποτίμηση της τετραετίας της απερχόμενης δημοτικός αρχής του Στέργιου Φραστανλη .¨¨ Αν και από την πρώτη μέρα επιδιώξαμε τη συναίνεση και τονίσαμε οτι θα είμαστε δίπλα στην δημοτική αρχή σε κάθε προσπάθεια της για την ανάπτυξη του τόπου μας συναντήσαμε άρνηση και απαξίωση.
Για δυο θα μπορεί να υπερηφανεύεται η παρούσα δημοτική αρχή , για τα χρέη που αφήνει φεύγοντας και για την πλήρη απραξία της .Αφού όχι μόνο δεν δρομολόγησε κάποιο έργο, αλλά δεν κατάφερε να υλοποιήσει και έργα που βρήκε ώριμα προς εκτέλεση από την δική μας θητεία στον δήμο .Χάσαμε μια τετραετία από μια δημοτική αρχή που δεν είχε όραμα τεχνογνωσια και συλλογική προσπάθειᨨ¨ τονισε κλεινοντας την εισήγηση του ο κ Μελίτος
Ακολούθησαν τοποθετήσεις των μελών της παράταξης για ζητήματα που αφορούν τις τοπικές κοινότητες του δήμου .Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει η πρώτη επίσημη ανακοίνωση ενός μεγάλου αριθμού υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της παράταξης .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.