Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : Απούσες μεν ...υποψήφιες δε

 


 

 Συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Σερρών με μοναδικό θέμα 

την Εκλογή – αντικατάσταση τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής και την Εκλογή – αντικατάσταση τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής .

Οι κκ Δρίγκα και Καρασουλτάνη εκλέχθηκαν αναπληρωματικά μέλη της; οικονομικής επιτροπής .Η είδηση είναι  οτι οι δύο κυρίες αν  και υποψήφιες απουσίαζαν από την συνεδρίαση. Όπως μου ψιθύρισε ο σμπίρος και οι δύο  εξέφρασαν αρχικά  την άρνηση τους να είναι υποψήφιες. Αναγκάστηκαν να υπαναχωρήσουν και να επιστρατευθούν ¨¨κάνοντας χάρη ¨¨ στον επικεφαλης της παράταξης κ Φωτιάδη .Αφού μετά τις αποχωρήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις δεν υπήρχαν άλλοι διαθέσιμοι δημοτικοί σύμβουλοι ( πλην του κ Γ .Φωτιαδη που έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή της θητείας του οτι δσεν θέλει να μπει σε καμια επιτροπή η΄Δ.Σ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.