Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : Συνεχίζουν να απέχουν οι της αντιπολίτευσης

 


 

Νέα αναβολή στην συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας Σερρών λόγω έλλειψης απαρτίας . Είναι η δεύτερη αναβολή καθώς  οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης απείχαν και  πάλι  της συνεδρίασης. Μοναδικο θέμα είναι η λήψη απόφασης επι της κανονιστικής για επαναφορά των τραπεζοκαθισμάτων στον πεζόδρομο της  Κων/νου Καραμανλή .Η νεα συνεδρίαση έχει οριστεί για την Δευτέρα 21 Αυγούστου

2 σχόλια:

  1. Ήρθε η ώρα ο Χρυσάφης να καταστρέψει και τον πεζοδρομο της Μεραρχίας, αλλά και τα εμπορικά καταστήματα του πεζοδρόμου της Μεραρχίας, γιατι είναι έρμαιο κάποιων καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς την αντιπολίτευση δεν μπορούν να συνεδριάσουν; Σίγουρα μπορούν. Πολύ καλά κάνει η αντιπολίτευση και δεν συμμετέχει στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Σερρών. Είναι δυνατόν ένα τέτοιο σοβαρό θέμα η δημοτική αρχή να μην το φέρνει τέσσερα χρόνια για συζήτηση και να το φέρνει τώρα ένα μήνα πριν τις εκλογές; Οι άνθρωποι είναι και άσχετοι και ανίκανοι και επικίνδυνοι. Πρέπει να φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.