Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : ¨¨Το καράβι των αρωμάτων και χρωμάτων ¨¨ .. βουλιαξε στην ...¨¨¨¨ προκυμαία του δημαρχειου ¨¨

 


 

 

Τέσσερα χρόνια η δημοτική αρχή Σερρών έχει κάνει αιχμή της επικοινωνιακής της πολιτικής τα λουλούδια , τα χρώματα και τα αρώματα .Το αφήγημα καταστρέφει η εικόνα του παρτεριού που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην είσοδο του δημαρχείου .Δήμαρχος , πρόεδρος δημοτικου συμβουλίου , 7 αντιδήμαρχοι , 4 πρόεδροι εποπτευόμενων φορέων .Ανεβοκατεβαίνουν καθημερινά στο δημαρχείο .Ένας δεν ντράπηκε από την εικόνα που βλέπει .


2 σχόλια:

  1. Παλληκάρια και κοπέλες του serresbom, συγνώμη του γραφείου τύπου του Χρυσάφη, σιγά τα ωά! Μην κάνετε τόση "σκληρή" αντιπολίτευση στον Δημαρχο σας. Ρωτήστε τον τι έγινε με τις υποσχέσεις του για : το υπόγειο παρκιν στην πλατεία Εμποριου, για το περιβαλλοντικο πάρκο (Edem project), για τα συντριβάνια που χορεύουν στην πλατεία Ελευθερίας και άλλες πολλές ψεύτικες υποσχέσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως το λέει ο λουλουδοδήμαρχος; Ομορφαίνουμε την καθημερινότητα των Σερραίων; Πάρτε ομορφιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.