Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Πανσερραικος : Όλα «ΟΚ» για το γήπεδο ???

 

 


 

Το «πράσινο φως» για τη χρησιμοποίηση του Δημοτικού γηπέδου Σερρών από τον Πανσερραϊκό άναψε η ΕΕΑ χορηγώντας το αντίστοιχο πιστοποιητικό για τη Super League.

Υπενθυμίζεται πως η Επιτροπή χορήγησε νωρίτερα σήμερα στα «λιοντάρια» το πιστοποιητικό συμμετοχής για την κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας.

 

Το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Παναιτωλικό, θα διεξαχθεί κανονικά στο γήπεδο της Τούμπας.

Χαρακτηριστικά, η σχετική απόφαση αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε πως έπειτα από αίτηση ανάκλησης της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, της από 03/08/2023 απόφασης της Ε.Ε.Α περί μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής, η απόφαση ανακλήθηκε και χορηγήθηκε το πιστοποιητικό για την Super League, καθώς ελήφθη η βεβαίωση για την καλή λειτουργία της ηλεκτρονικής εποπτείας του Δημοτικού γηπέδου Σερρών.

ΔΕΧΕΤΑΙ – ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ».

 

2 σχόλια:

  1. Θρίαμβος της δημοτικής αρχής, του κ. Χρυσάφη και, κατά τα λεγόμενα του κ. Βάβαλη, του κ. Χρυσανθίδη! Προλάβαμε αδέρφια! Την 5η αγωνιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέσσερα χρόνια η ανίκανη δημοτική αρχή Χρυσάφη και με έτοιμη χρηματοδότηση από τον Καραμανλή, δεν μπόρεσε να ετοιμάσει το δημοτικό γήπεδο, για να ξεκινήσει να παίζει ο Πανσερραϊκός με την έναρξη του πρωταθλήματος στην έδρα του. Τόση ανικανότητα από τον Δήμαρχο της λεζάντας Χρυσάφη, όπως τον χαρακτήρισαν οι φίλαθλοι του Πανσερραικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.