Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Εκδήλωση για την ψυχική υγεία στον Νέο Σκοπό

 





Στις 12 Μαϊου ξεκίνησε δυναμικά από τον Δήμο μας, και συγκεκριμένα απο την Κοινότητα Νέου Σκοπού η ενημέρωση των θεμάτων που άπτονται της ψυχικής υγείας, αλλά και της αγαστης συνεργασίας μας με την κινητή μονάδα "Ε.Ν.ΟΡΑΜΑ" του ΣΟΦΨΥ Ν. Σερρών προς όφελος των συνδημοτών μας.
Τότε δώσαμε την υπόσχεση ότι η δράση αυτή θα λάβει χώρα σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας, και μετά από την διαδικασία των Εθνικών Εκλογών όπου ολόκληρη η χώρα ήταν στον "πάγο" συνεχίζουμε δυναμικά.! Αύριο, ημέρα Δευτέρα κ στις 6 το απόγευμα θα βρισκόμαστε στην Κοινότητα Ψυχικού κ στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου. Ακολουθούν κ οι άλλες κοινότητες μας για τις οποίες θα υπάρχει κάθε φορά ενημέρωση.
Στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά κανείς δεν περισσεύει κ το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου είναι πρωταρχικής σημασίας για μας.!
Ευχαριστώ, για άλλη μια φορά, θερμά την κινητή μονάδα "Ε.Ν.ΟΡΑΜΑ" του ΣΟΦΨΥ Ν. ΣΕΡΡΩΝ για την αγαστη συνεργασία μας.
Η σύνθεση του παζλ της ψυχικής υγείας είναι μέλημα όλων μας.!
 Μπορεί να είναι doodle κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠ Î ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ H Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Εμμανουήλ Παππά με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των δημοτών διοργανώνει ομιλία με θέμα <<Ψυχική Υγεία>>. Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 18.00 στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψυχικού Επίτιμη προσκεκλημένη η Πρόεδρος του ΣΟΦΨΥ N. Σερρών κ. Νομίδου Νίκη Ελένη ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.