Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Συμμαχία Σερραίων : Δυο νέοι υποψήφιοι για το τοπικό συμβούλιο Σερρών

 


 

 

 Δυο υποψηφίους τοπικούς συμβούλους για την τοπική κοινότητα Σερρών .Ανακοίνωσε η Συμμαχία Σερραίων , πρόκειται για τον κ Αλέξανδρο Κηπουρο  και την κ Έλενα Παρουση 

Διαβάστε το καλωσόρισμα του επικεφαλης κ Χρυσάφη 


Ένας ακόμη νέος άνθρωπος συντάσσεται με τη «Συμμαχία Σερραίων», κάτι που περίτρανα αποδεικνύει ότι η νέα γενιά βρίσκεται στο πλευρό της μεγάλης αυτής αυτοδιοικητικής οικογένειας!
Δίνουμε έμφαση στις φρέσκιες ιδέες, στην ανανέωση και την όρεξη για προσφορά στον τόπο!
Με χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Κηπουρού , ο οποίος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Σερρών στις εκλογές του επερχόμενου Οκτωβρίου!
Ο Αλέξανδρος είναι απόφοιτος του Τμήματος «Τεχνολογίας Τροφίμων» και εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον κλάδο της Εστίασης.
Πιστεύουμε ότι οι σπουδές του, η διάθεσή του να προσφέρει και κυρίως η αγάπη του για τις Σέρρες αποτελούν εγγύηση για το ότι ο Alexandros Kipour θα βοηθήσει στο μέγιστό βαθμό στη συνέχιση της υλοποίησης του προγράμματός μας για το Δήμο Σερρών τα επόμενα πέντε(5) συναρπαστικά χρόνια!
Αλέξανδρε, καλώς όρισες στη μεγάλη αυτοδιοικητική ομάδα της «Συμμαχίας Σερραίων» και καλή επιτυχία!
.....................................................................................................................................................................................................
 
Καλωσορίζουμε την ΕΛΕΝΑ ΠΑΡΟΥΣΗ στην παράταξή μας και χαιρόμαστε πολύ, που ακόμη μία γυναίκα πήρε την απόφαση να συμπορευτεί με τη «Συμμαχία Σερραίων» και να είναι υποψήφια σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Σερρών!
Η Ελένη Παρούση είναι εδώ και πολλά χρόνια επιχειρηματίας της πόλης των Σερρών, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται επίσης και με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Είναι μητέρα δύο παιδιών, απόφοιτος του Τμήματος «Λογιστικής» και διακρίνεται για το δυναμισμό της και την οργανωτική της ικανότητα!
Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να συνεχισουμε την προσπάθεια για ένα καλύτερο περιβάλλον, μία πόλη πιο φιλική στους δημότες, με σύγχρονες υποδομές, με ασφάλεια και με προοπτική!
Ελένη καλώς ήρθες και καλή επιτυχία !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.