Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Συμμαχία Σερραίων : Δύο νέες υποψηφιότητες

 


 

Δύο νέες υποψηφιότητες αν ανακοίνωσε η παράταξη της Συμμαχίας Σερραίων .Πρόκειται για την ιατρό Ανδρομάχη Μαυροπούλου και του
Διασώστη- Μέλους Πληρώματος Ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ  κ Τάσου Τσιφτελίδη 

Διαβάστε το καλωσόρισμα του επικεφαλης κ Αλέξανδρου Χρυσάφη

Νέες γυναίκες, μορφωμένες, εργαζόμενες, που ζουν στον τόπο μας και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και κοινωνικά, με αγωνίες και ελπίδες για το αύριο του Δήμου μας, συντάσσονται με τη «Συμμαχία Σερραίων» και δείχνουν εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους απέναντί μας!
Η Ανδρομάχη Μαυροπούλου Ανδρομάχη Μαυροπούλου είναι μια τέτοια γυναικα και έχω τη χαρά και την τιμή σήμερα να ανακοινώνω την υποψηφιότητά της μαζί μας στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σερρών!
Η Ανδρομάχη είναι γιατρός στο Νοσοκομείο Σερρών και ειδικεύεται στην "Ακτινοδιαγνωστική"!
Μιλάει πέντε γλώσσες , με πολλά χρόνια ενασχόλησης με το κλασικό μπαλέτο και είναι ιδιαίτερα δραστήρια γύρω από το κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου μας!
Είμαι σίγουρος ότι θα εργαστεί υπέρ του καλού των Σερραίων δημοτών.
Ανδρομάχη καλώς ήρθες και καλή επιτυχία!

 

 

 

..........................................................................................................................................

Συνεχίζουμε την ενίσχυση της παράταξής μας με αξιόλογους ανθρώπους, ανακοινώνοντας σήμερα τον Τάσο Τσιφτελίδη, από την Αναγέννηση, ο οποίος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος με τη "Συμμαχία Σερραίων" στις εκλογές του Οκτωβρίου!
Ο Τάσος Τσιφτελίδης είναι Διασώστης- Μέλος Πληρώματος Ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και Γενικός Γραμματέας του Πρωτοβάθμιου Οργάνου του ΕΚΑΒ στο Ν.Σερρών!
Στο πλευρό μας συντάσσονται καθημερινά άνθρωποι με ήθος, με σημαντική επαγγελματική εμπειρία και καταξιωμένοι στην κοινωνία!
Ο Τάσος είναι ένας από αυτούς.
Τάσο καλώς ήρθες και καλή επιτυχία!
...............................................................................................................................................................................................................
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.