Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

ΝΟΔΕ Σερρών : Προτιμώνται οι του γραφείου

 



Στην πολιτική η σιγουριά της νίκης πριν ακόμη ανοίξουν οι κάλπες είναι κακός σύμβουλος.Αν προσθέσεις και την αλαζονεία της εξουσίας τότε το κοκτέιλ είναι εκρηκτικά επικίνδυνο .Με πληροφορεί ο σμπιρος ότι μέχρι πρότινος το μοναδικό κριτήριο για να συμμετέχει κάποιος ως υποψήφιος στην παράταξη δημάρχου .Ήταν να πρόσκειται σε συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο .Και λέω πρότινος διότι τώρα που ο αντίπαλος άρχισε να δυναμώνει τρέχουν και δεν προλαβαίνουν .

3 σχόλια:

  1. Νομίζω θα έχουμε την πρώτη γυναίκα δήμαρχο! Ο Τερζής το παίζει ανεξάρτητος αλλά λέει σε όλους ότι αυτός είναι Νέα Δημοκρατία, και γλύφει τα βουλευτικά γραφεία για στήριξη. Ποιόν κοροϊδεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κ. Μητλιαγκα θα ήταν μια αξιόλογη λύση, δυστυχώς όμως αποτέλεσε συμπολίτευση σε ολη την τετραετία. Οι Σερραιοι αν αποφασισουν να φυγουν απο την ακαρπη καθεστηκυία κατάσταση, θα ψηφισουν με την λογική ,το μη χείρον βέλτιστον ,δλδ Παπαφωτιου ή Τερζη την δευτερη Κυριακη.

      Διαγραφή
  2. αν πιστεύει κανείς ότι εκπροσώπησε επάξια τη θέση της ως αντιπολίτευση να την ψηφίσει...άχρωμη άοσμη άγευστη και κυρίως ανενημερωτη διαρκώς. ευτυχώς γραφει κανένα κείμενο ο Αναστασιάδης να την σώσει. Όσο για τον Τερζή...τουλάχιστον τίμησε τη θέση του. Αν και ΝΔ πήγε κόντρα στο σύστημα Χρυσάφη. Αυτό και μόνο τον κάνει αξιόπιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.