Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Έσφιξε τα λουριά ¨¨ στους Συμμάχους ο Χρυσάφης- Υποψήφιος και το 2028

 


 

Μου ψιθύρισε ο σμπίρος οτι έλαβε χώρα Μάζωξη των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξης της Συμμαχίας . Ο επικεφαλης και πρώην δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσαφης στην τοποθέτηση του έβαλε και τους κανόνες που θα λειτουργήσουν από δω και πέρα. Η παράταξη θα συνεδριάζει  μια φορά την εβδομάδα. Θα τηρείται παρουσιολογιο και για τους μόνιμα απόντες θα υπάρχει λήψη μέτρων. Ενώ ο κ Χρυσαφης ξεκαθάρισε οτι άσχετα από την απόφαση του δικαστηρίου. Είτε ως δήμαρχος είτε ως επικεφαλης της αντιπολίτευσης το 2028 θα ειναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Σερρών

8 σχόλια:

  1. Κακό πράγμα η εμμονή. Αρρώστια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω σκιάχτηκα μεγάλε, δε θα βρει υποψήφιο ούτε για να γεμίσει ταξί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ιδιαιτερο ενδιαφερον θα παρακολουθω τις παρεμβασεις του ως επικεφαλη της μειζονος αντιπολιτευσης. Στρεζοβινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To 29. Άρα άλλα πέντε χρόνια Βαρβάρα στην μάπα βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά από τέτοια επιτυχία του Χρυσάφη στις δημοτικές εκλογές του 2023 επιβάλλεται να είναι υποψήφιος Δήμαρχος ο Χρυσάφης και στις δημοτικές εκλογές του 2028 και ας μην τον ακολουθήσει κανένας. Κακό πράγμα να μην έχει κάποιος αυτογνωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλέκο γέμισε το δημαρχείο εξώδικα από ανθρώπους απλήρωτους που δεν έχουν παραστατικά κομμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.