Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Προειδοποιητική βολή Νυχτοπάτη ?????

 


 

 Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης του εκλογοδικείου

Ο πρώην αντιδήμαρχος Γιωργός Νυχτοπατης έστειλε το πρώτο μήνυμα στον επικεφαλής των Συμμάχων .Μιλώντας στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ """ άδειασε "" τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ Γιώργο Ταϊρη και τον κ Χρυσάφη .Λέγοντας θα ειναι υπέρμαχος μια ουσιαστικής αντιπολίτευσης .Σημειώνοντας ότι η κριτική που ασκούν ( οι Σύμμαχοι )  στην δημοτική αρχή για  την διαδικασία που επέλεξε να διοργανώσει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις δεν είναι αντιπολίτευση .Αφού τα ίδια έκανε και η δημοτική αρχή Χρυσαφη .

Το πήραν το μήνυμα κ αντιδημαρχε

5 σχόλια:

  1. Τώρα την ουρίτσα απ έξω. Όταν όμως ανέβαζες τις μικροπαρεμβάσεις και τις πουλούσες για έργα πνοής ήταν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο γύρω, γύρω το πας...Βγες μπροστά, διώξε τα βαρίδια απο μεταγραφες και θα εισαι ο επομενος δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι συμμαχοι, αν εξακολουθούν να έχουν αρχηγό τον Χρυσάφη, ο οποίος έτρεχε μόνος του και βγήκε δεύτερος και δεν ξεκινήσουν τις διαδικασίες για τον ορισμό νέου αρχηγού, τότε είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να βρουν ρυθμό και θα διαλυθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χρυσάφης πρέπει να παραιτηθεί, από το δημοτικό συμβούλιο και την ηγεσία του συνδυασμού της Συμμαχίας να αναλάβει ο έμπειρος λαοπροβλητος αυτοδιοικητικός Γκότσης Ηλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι σύνηθες φαινομενο ο χαμένος να πηγαίνει με τον νικητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.