Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Το παρον έδειχνε οτι το μέλλον θα είναι πολιτικα επώδυνο ( μερος 1ο)

 


 

 

Το παρόν δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σερρών θα μείνει στην ιστορια ( και πιθανόν διεκδικεί και πανελλαδική πρωτιά , ίσως να μπει και στο βιβλίο γκίνες ) .Γιατι από τις πέντε παρατάξεις της αντιπολίτευσης οι τρεις διαλύθηκαν , η μια είναι στα πρόθυρα της διάλυσης και η 5η δεν υπήρχε στα τέσσερα χρόνια .Και αυτό είναι  ή επιτυχια της δημοτικής αρχής  ή πολιτική αποτυχία όσων ηγούνται των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Οι παρατάξεις Φωτιάδη και Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραιων  σχεδόν ταυτίστηκαν με την δημοτική αρχή  .Και κάποια στιγμή αρκετοί εκ των μελών τους ( δημοτικοί σύμβουλοι ) βλέποντας και το πολιτικό τους μέλλον , απο το να είναι δια της ψήφου τους συνεργαζόμενοι με την Συμμαχια επέλεξαν να γίνουν Σύμμαχοι .Η ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ μετά από 15 χρόνια ( δια στόματος Αντώνη Γεωργουλα ) διαλύεται . Ο  δε κ Γεωργουλας έκανε αισθητή την παρουσία του τους τελευταίους μήνες και αυτό κυρίως από τις συνεντευξεις του στα ΜΜΕ .

Η παράταξη της κ Παπαφωτιου με το καλημέρα έχασε τον ένα ( από τους δύο )δημοτικό σύμβουλο που είχε ( την κ Χαραλαμπίδου ) . Οι φήμες λένε οτι αιτια της αποχώρησης της η απόφαση της κ Παπαφωτιου να κρατήσει αποστάσεις από τον Σύριζα . Και φτάνουμε στην Λαϊκή Συσπείρωση τον αυτοδιοικητικο πολιτικο βραχίονα του ΚΚΕ που στα 4χρόνια παρέμεινε με πεισμα σιωπηλή . Ενα παράδειγμα το θέμα των λαμπτήρων LED σχεδόν σε όλους τους δήμους της χώρας που προέκυψε παρόμοιο ζήτημα η Λαικη Συσπείρωση πρωταγωνίστησε σε κινητοποιήσεις. Εδώ δεν ακούσαμε καν την θέση τους .

Και πάμε στο σήμερα και σε αυτο που έρχεται τον Οκτώβριο

 

Συνεχίζεται  

1 σχόλιο:

  1. Μόνο η κα Παπαφωτίου έκανε αντιπολίτευση. Ο Φωτιάδης ανύπαρκτος. Η δε βαρβάρα συμφώνησε στο 99,99% των αποφάσεων. 4 χρόνια δεν έβγαλε άχνα. Τώρα υποψήφια δήμαρχος. Πλάτη το όνομα του πατέρα της και τίποτα άλλο. Πρέπει να συνενωθεί με την Αριάδνη αν θέλει προκοπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.