Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Σερρες- Επεισοδιακή σύλληψη 18χρονου

 




Στη σύλληψη ενός 18χρονου Σύριου προχώρησαν το χθες το απόγευμα στις Σέρρες, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος αλλοδαπός να οδηγεί όχημα και στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν άμεσα να εντοπίσουν το όχημα και να ακινητοποιήσουν τον αλλοδαπό άνδρα, τη στιγμή που αποβίβαζε από το όχημα 12 αλλοδαπούς, οι οποίοι ήταν υπήκοοι Συρίας, Παλαιστίνης, Σομαλίας, Ιράκ και Ιράν, τους οποίους μετέφερε με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, καθώς επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του αλλοδαπού, ο οποίος οδηγούσε το όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.