Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Εγώ τι θα κερδίσω ?????

 





Εγώ τι θα κερδίσω;

"" Άμα έχεις μάθει τη δουλειά…. δεν κόβεται το χούι""
Η μεταγραφική διαδικασία πήρε μορφή κανονικότητας και στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Οι "μεγάλοι" παίκτες φεύγουν από τη μία ομάδα και πάνε στην άλλη. Οι περισσότεροι εξ αυτών εκτός από τα προσωπικά τους συμφέροντα κουβαλούν μαζί τους και μέρος ευθύνης για την αποτυχία του δήμου ως πρώην συμμετέχοντες. Αυτο εκφράζεται με την πολιτική σιωπή τους που δηλώνει ενοχή.
Αυτό που απασχολεί περισσότερο τους δημοτικούς μας "παίκτες" είναι: «Εγώ τι θα πάρω» ( επιλέγουν πάντα μεταβλητά συστήματα )
Λέξη δεν ακούγεται για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δημότες καθώς το ενδιαφέρον τους είναι στραμμένο στις συμφωνίες και τις συμμαχίες κάτω απ' το τραπέζι και την μοιρασιά των έμμισθων διοικητικών θέσεων.
Τους ευνοεί βέβαια και η εκλογική νομοθεσία που είναι φτιαγμένη για ανόητους, αφαιρώντας την δυνατότητα πολλών πολιτικών σχηματισμών στοχεύοντας στην διάλυση των τοπικών κοινοτήτων με τη μείωση των τοπικών συμβούλων και τη μετατροπή των υποψηφίων στις κοινότητες σε νεροκουβαλητές για το "Θώκο" και τις αντιδημαρχίες.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.