Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Σύριζα Σερρών : Η δικαίωση του συντρόφου

 


 

 Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δικηγόρος Ιωάννης Γιάντσιος με αφορμή την στροφή του Σύριζα προς τα αριστερά. Θυμίζει οτι όταν ο ίδιος προ των εκλογών σχολιάζοντας τα όσα είχαν λάβει χώρα με την επιλογή των προσώπων που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο των Εθνικών εκλογών της Σερραικης Συριζαιικης πολυκατοικίας .Είχε εκφράσει την αντίθεση του γιατι σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι προερχόταν από το ΠΑΣΟΚ και τους ΑΝΕΛ είχε λοιδωρηθει .Σήμερα που δυστυχώς για τον Σύριζα δικαιώνεται , καλει την ηγεσία να υπάρξουν δραστικά μέτρα με πρωτο το ξήλωμα των νομαρχιακών όπως αναφέρει

 

 Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΓΙΑΝΤΣΙΟΥ

Πως τα φέρνει η ζωή. Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα που πάτωσε θυμήθηκε τους αριστερούς, προοδευτικούς πολίτες, όταν γέμισε τα ψηφοδέλτια του μόνο με ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ και "πέταξε" κάθε έντιμο αριστερό, δημοκράτη, προοδευτικό..τι γίνεται καπεταναίοι;; ξεχάσατε πως δεν ακούγατε κανέναν!! Πρώτα διώξτε τις σαπίλες στις νομαρχιακές που έχετε μπας και αλλάξετε το κλίμα..διότι αριστερός δεν σας εμπιστεύεται με την ιδεολογική κατηφόρα που έχετε πάρει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.