Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Λίγο πριν την πολιτικη έρημο ????

 


 

 "Κάθε θαύμα τρεις ημέρες, το μεγάλο τέσσερις"...  λέει ο θυμόσοφος λαός και πιστεύουμε ότι σύντομα θα το αντιληφθεί η πρώην ( η νυν ) πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ . 

Εμείς αναφερόμαστε στο κομμάτι της πολιτικής διαδρομής της κ Παλαζη ( το υπόλοιπα περί πορισμάτων διαχειριστικών ελέγχων κ.λ.π  είναι θέματα άλλων να δώσουν απαντήσεις , εξηγήσεις κ.λ.π και δεν μας ενδιαφέρουν γιατι εδώ μιλάμε για πολιτική ) 

Τα φώτα έσβησαν ή σβήνουν ( γιατι η επικαιρότητα τρέχει ). Και πλέον η πρώην Σύμμαχος καλείται να δει το πολιτικό της μέλλον .

Έχοντας βιώσει την πολιτική έρημο , υποψήφια το 2010 (Φωτιάδης ) , 2014 ( Τζιτζικώστας , 2015 ( ΠΟΤΑΜΙ )  κατάφερε να βρει την πολιτική όαση με την Συμμαχια το 2019 . Σήμερα όπως όλα δείχνουν επιστρέφει πίσω. Στα του δήμου Σερρών και να είναι υποψήφια και να εκλεγεί θα βρίσκεται στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Η περίπτωση να είναι υποψήφια με την παράταξη Τζιτζικώστα έχει αρχίσει να θαμπώνει .Να περιμένει τις επόμενες εθνικές εκλογές ??? Πέφτουν χρονικά μακριά  και στην γαλάζια πολυκατοικία μετά τα όσα έγιναν δεν θα είναι και ιδιαίτερα θετικοί  .

Θα αντέξει στον χρόνο ( ως άλλος Αντώνης Σαμαρας που  βίωσε έξι χρόνια την πολιτικη έρημο ) ώστε να επανέλθει ????

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.