Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Δήμος Σερρών : Διπλό πολιτικό φάουλ

 


 

 Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβηκε την Κυριακή 18/6 ( το οποίο μετά από κάποιες ώρες εξαφανίσθηκε ) .Ένα βίντεο στο οποίο η δημοτική σύμβουλος κ Παλάζη με αφορμή την κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών .Εκφράζει  την αντίθεση της στο χαρακτηρισμό ως κατεπείγουσας της συνεδρίασης.Ενώ μιλώντας για το θεμα της ημερησίας διάταξης που ήταν η <<  Επικαιροποίηση της με υπ΄αριθμ. 3/2019 ΑΔΣ σχετικά με  τον ορισμό Υπευθύνου Λογαριασμού της Πράξης « Κλειστό Κολυμβητήριο Αθλητικού Πάρκου  Ομόνοιας Δήμου Σερρών>>

Σχολιασε <<ακούμε εδώ και τέσσερα χρόνια για το κολυμβητήριο >>

Δικαίωμα της κ Παλάζη μετά την διαγραφή της από την Συμμαχία να περάσει στην απέναντι πλευρά και να αρχίσει την αντιπολίτευση αλλα επειδη είναι νωπα τα πράγματα .

Θα πούμε οτι η τοποθέτηση της είναι διπλό πολιτικό φάουλ.

1ον Στους 44 περίπου μήνες που ήταν μέλος της πλειοψηφίας το δημοτικό συμβούλιο. Υπήρξαν δεκάδες κατεπείγουσες συνεδριάσεις του δημοτικου συμβουλίου . Σε αρκετές από τις οποίες δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης εξέφρασαν τις ενστάσεις τους .Η κ Παλάζη δεν διαφώνησε ποτέ . Ομως αιφνης διαφώνησε με τις δύο τελευταιες η μια συνεδρίαση αφορουσε την ίδια ( αντικατάσταση της από την θέση της προέδρου της ΚΕΔΗΣ ) και αυτής της Δευτέρας όταν πλέον είναι εκτός Συμμαχίας.

2ον .Είπε ακούμε 4 χρόνια για το κολυμβητήριο . Σωστά ,το ερώτημα είναι πότε σε αυτους τους 44 μηνες  η κ Παλάζη τοποθετήθηκε επ[ι του θέματος  . Γιατι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έθεσαν το θέμα και μάλιστα υπήρξαν και καταγγελίες για μεγάλες καθυστερήσεις  .Τότε που άκουγε γιατι δεν έθεσε και αυτη σε μια συνεδριαση του δημοτικου συμβουλιου το ερώτημα .

Ισως  η ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλος θα έπρεπε να παραδειγματιστεί από την στάση που τήρησε και τηρεί  ο κ Καδης. Ο οποίος αν και από την 2η χρονιά της θητείας της δημοτικής αρχής έθεσε σιωπηρά εαυτόν εκτός κινήματος. Κρατά μια ουδέτερη στάση απέναντι στην παράταξη Χρυσάφη . Προστατεύοντας πρώτα από όλα το δικό του πολιτικό κεφάλαιο 

 Η ΦΩΤΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ Κ ΠΑΛΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.