Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Δήμος Σερρών : Γίνεται της κατεπείγουσας συνεδρίασης

 


 

 

Νέα κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών ( η 2η μέσα στον Ιούνιο)

Διαβάστε την πρόσκληση

Σας προσκαλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση δια περιφοράς, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα  19-06-2023, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ : Επικαιροποίηση της με υπ΄αριθμ. 3/2019 ΑΔΣ σχετικά με  τον ορισμό Υπευθύνου Λογαριασμού της Πράξης « Κλειστό Κολυμβητήριο Αθλητικού Πάρκου  Ομόνοιας Δήμου Σερρών»

Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σ.

   

     Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα  διότι η Γ.Γ. Αθλητισμού με το από 13/06/2023 έγγραφό της , ζητάει την επικαιροποίηση της υπ ΄ αριθμ.  03/2019 ΑΔΣ για την άμεση εξόφληση του πρώτου λογαριασμού του αναδόχου , ο οποίος υποβλήθηκε από το Δήμο Σερρών τον Σεπτέμβριο του 2022, με σκοπό την συντομότερη δυνατή ολοκλήρωση της σχετικής μελέτης.

 

   Ο χρόνος έναρξης και λήξης της συνεδρίασης καθορίζεται από τις 12:30 έως τις 13:30 αντίστοιχα  και ο τρόπος επικοινωνίας (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, κ.ά.). Η καταγραφή τυχών απόψεων και τοποθετήσεων των μελών καθώς και οι ψήφοι επί της πρότασης αποδεικνύονται από αποστελλόμενο έγγραφο (ή ηλεκτρονικό μήνυμα) στην παρακάτω δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: proedrosds@serres.gr ή μέσω sms στο τηλέφωνο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών.

         

 

 

                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

                                                                              ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.