Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Ζούγκλα ή αθλητικό πάρκο ???

 


 

Δεν γνωρίζω αν κάποιος από την δημοτική αρχή ή τον ΟΠΑΚΠΑ έχει επισκεφθεί προσφάτως το αθλητικό πάρκο Ομόνοιας . Γιατι ο περιβάλλων χώρος περισσότερο παραπέμπει σε ζούγκλα του Αμαζονίου παρά σε αθλητικό πάρκο .Δεν γνωρίζω αν συνειδητά ο χώρος έχει εγκαταλειφθεί ( στα πλαίσια μιας οικολογικής παρέμβασης ). Ομως να θυμίσω οτι άρχισαν και οι αγώνες στο αυτοκινητοδρόμιο και κάθε Σ/Κ  στην περιοχή βρίσκεται πολύς κόσμος  .Ο οποίος δεν σχηματίζει και τις καλύτερες εντυπώσεις αντικρίζοντας αυτό το χάλι

2 σχόλια:

  1. Ζούγλα με χόρτα πάντού, αδιαφορία και εγκατάλειψη, φίδια και ποντίκια σε έναν χώρο που θα μπορούσε να είναι κέντρο αθλητισμού αλλά και ψυχαγωγίας για τους Σερραίους. Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα την καθαρά Δευτέρα που η δημαρχάρα μας μαγείρευε φασολάδα ήταν όλα πένα. Πότε πρόλαβαν και μεγάλωσαν τα χόρτα; Κάντε ένα καλό για την πόλη και φύγετε από μόνοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.