Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Υποψήφιος στις Σέρρες για να μην ξεχαστουν τα Τέμπη

 





Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα μας κάνει την τιμή λέει να είναι υποψήφιος στις Σέρρες. Όχι όμως επειδή ενδιαφέρεται για την περιφέρεια μας. Αλλά “για να μην ξεχαστεί η τραγωδία των Τεμπών”, όπως δήλωσε. 
 
Είπε επίσης ότι για εκείνον δεν υπάρχουν κάστρα, αναφερόμενος στο χαρακτηρισμό των Σερρών ως κάστρο της ΝΔ και ειδικότερα κάστρο του καραμανλισμού.
 
Πίσω από τις δηλώσεις αυτές του κ.Τσίπρα φαίνεται όμως ότι στην πραγματικότητα φοβάται πως στις Σέρρες η ΝΔ για άλλη μία εκλογική αναμέτρηση θα σαρώσει. 
 
Πιθανώς έχει μάθει επίσης ότι παρά τον πόλεμο που δέχεται από το ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Καραμανλής παραμένει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των Σερραίων ψηφοφόρων.
 Που είναι άλλωστε και αυτοί οι οποίοι τελικά θα κρίνουν τον κ.Καραμανλή, αξιολογώντας το έργο του την περασμένη τετραετία και τη συνολική παρουσία του ως εκπρόσωπος των Σερρών στο Κοινοβούλιο. Και η πραγματικότητα είναι μία: 
 
ότι επί ημερών Κώστα Καραμανλή, όχι μόνο σε ολόκληρη τη χώρα ξεκίνησε να υλοποιείται το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και στον Νομό μας είδαμε έργα που είχαμε να δούμε δεκαετίες. Αυτά, λοιπόν, οι πολίτες δεν τα ξεχνούν. 
 

Περιμένουμε πάντως να δούμε εάν ο κ.Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στις Σέρρες την Τρίτη θα έχει και κάτι ουσιαστικό να πει για τα θέματα της περιφέρειας, πέραν της τυμβωρυχίας με την τραγωδία των Τεμπών. 

Γιατί η αλήθεια είναι ότι τόσα χρόνια, και ως κυβέρνηση και ως αξιωματική αντιπολίτευση, μας είχε ξεχάσει εντελώς

1 σχόλιο:

  1. Η δήλωση του Κου Τσιπρα να βαλει στον Πειραιά... αν και παναθηναικακιας και στις Σέρρες με πρόθεση και σιγουριά να γκρεμίσει το κάστρο της δεξιάς αν και αριστερός... αν μη τι άλλο μόνο αλαζονεία και άκρατο εγωισμό φανερώνει.. στοιχεία καταστροφικά για κάθε κοινωνία όταν λεγονται από τους ηγέτες του .... ελπίζω οι Πειραιωτες και οι Σερραίοι... μα απαντήσουν ανάλογα.... και να του δώσουν την ευκαιρία να κατέβει από το καλάμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.