Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Αερολέσχη Σερρών : Ολοκληρώθηκε η διοργάνωση ιπτάμενου μοντελισμού

 

 

 

 
 
 
 
 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Διοργάνωση ιπτάμενου μοντελισμού που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Αερολέσχης Σερρών .Ανάμεσα στους θεατές ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ  πρώην υπουργός κ Κώστας Καραμανλής με την οικογένεια του ο οποίος δήλωσε για την διοργάνωση
 
 
Η πάντα δραστήρια Αερολέσχη Σερρών πραγματοποίησε μια πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση ιπτάμενου μοντελισμού, την οποία παρακολουθήσαμε με τη σύζυγο μου Μιράντα, τα παιδιά μας και πολλούς ακόμα επισκέπτες που βρέθηκαν εκεί. 
 Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, στίβος και άτομα που συμμετέχουν σε αγώνες σκητ
 
Πάντοτε πίστευα στις δυνατότητες της Αερολέσχης μας, η οποία εκτός από τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα της πολιτικής προστασίας, μπορεί να αποτελέσει και σημαντικό μοχλό εξωστρέφειας για τόπο μας.
Γι’ αυτό, ένα από τα πρώτα έργα που βάλαμε μπρος ήταν και η αναβάθμιση του πεδίου προσγείωσης- απογείωσης του αεροδρομίου «Εμμανουήλ Παππάς», έτσι ώστε και να γίνει πιο λειτουργικό αλλά και να αναβαθμίσει το ρόλο του.
Απόδειξη η διοργάνωση που απολαύσαμε όλοι, μικροί και μεγάλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.