Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Απαντηση Αγγελίδη για Μυστακιδη - Κόλλια

 


 

 

Απαντήσεις δίνει ο πρώην δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης στις αναρτήσεις μας  για τον πρώην αντιδήμαρχο Παύλο Μυστακιδη .Αλλα και για την πρώην υπουργό Μαρία Κόλλια

 Η απάντηση Αγγελίδη

Απαντώντας στο σχόλιο σας, στο οποίο γράφετε, γιατί στην θητεία μου δεν δόθηκε λύση στο θέμα των στρατοπεδων από τη στιγμή που η κυρία Κολια ήταν υφυπουργός και Υπουργός Εθνικής Άμυνας ο αρχηγός της κ. Καμμενος, σας θυμίζω, ότι στην εκπομπή με την κυρία Μωραιτη τόνισα ότι ο κ. Καμμενος μπλόκαρε την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τα στρατόπεδα που υπογράφτηκε από τον κ. Αβραμόπουλο, επειδή άλλαξε τον νόμο. 

Επίσης στην ίδια εκπομπή τόνισα, ότι η κυρία Κολια κατέβαλε προσπάθειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, αλλά δυστυχώς ο κ. Καμένος ήταν ανένδοτος.
Μου δίνετε την ευκαιρία να σας πω, ότι ο κ. Μυστακιδης ήταν ένας άξιος συνεργάτης μου, που συνέβαλε τα μέγιστα στο θέμα των στρατοπεδων.


Για το σημερινό Βατερλω στο θέμα των στρατοπεδων ο αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο σημερινός Δήμαρχος κ. Χρυσάφης, ο οποίος για 4 χρόνια δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα των στρατοπεδων.


Με εκτίμηση
Πέτρος Αγγελίδης
τέως Δήμαρχος Σερρων

3 σχόλια:

  1. Το στρατόπεδο Κολοκοτρώνη είναι σφραγισμένο όλο το χρόνο για τον κόσμο και παραχωρήθηκε στο Επιμελητήριο για να το χρησιμοποιεί μια εβδομάδα το χρόνο! ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ Αγγελιδης χθες εξέθεσε τον εαυτό του. Εξέθεσε τους πρώην συνεργατες του που σήμερα είναι δημοτικοί σύμβουλοι .
    Αλλά κυρίως παρεκτραπηκε όταν ο Μισιρλής του έστειλε το « συστημένο» γράμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγγελίδης έδειξε έγγραφα , ο Χρυσάφης τίποτα μόνο λόγια. Που είναι οι ενέργειες του καταγεγραμμένες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.