Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Μόνος του τα έκανε όλα

 


 

Για το τι έκανε  για το θέμα των στρατοπέδων   κατά την διάρκεια της θητείας του  μίλησε στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ ο πρώην δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης .Ο κ Αγγελίδης έκανε λόγο για πολλή δουλειά από την δική του δημοτική αρχή  που έφτασε το θέμα σε συμφωνία παραχώρησης αλλά  μια ανάσα πριν ολοκληρωθεί και πέσουν οι υπογραφές  .Τους πρόλαβε η αλλαγή του νομικού πλαισίου .

Θα σταθούμε στο ότι ο δήμαρχος για όλη αυτή τη δουλειά έδωσε συγχαρητήρια στον εαυτο του και σε δύο υπαλλήλους .Οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και ειδικά ο κ Μυστακιδης που έκανε ατελείωτα ταξίδια στην Αθήνα και ξόδεψε ατελείωτες εργατοωρες στις υπηρεσίες και τα υπουργεία μάλλον θα έτρεχε για προσωπικες του υποθέσεις και όχι για τα στρατόπεδα.

ΥΓ : Να θυμίσουμε στον κ Αγγελιδη οτι αν ανατρέξει στα χρόνια της δικής του θητείας θα θυμηθεί οτι σήμερα αδίκησε τον κ Μυστακιδη .Καθώς ο τότε αντιδήμαρχος είχε μιλήσει δεκάδες φορές στα τοπικα ΜΜΕ μετά από κάποιο ταξίδι στην Αθήνα για το θέμα των στρατοπέδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.