Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Γιώργος Τσιμερίκας : Ανερμάτιστες μετακινήσεις υπαλλήλων στο Δήμο Σερρών.

 

 
 
 
 
Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας σειράς «άστοχων» τοποθετήσεων – μετακινήσεων υπαλλήλων του Δήμου Σερρών που είναι βέβαιο ότι οδηγεί σε αποδιοργάνωση των υπηρεσιών.
Ενώ θα έπρεπε απόλυτη προτεραιότητα να είναι η αντιμετώπιση του μείζονος θέματος της υποστελέχωσης του Δήμου και το ζήτημα εξεύρεσης νέων χώρων εργασίας για τους υπαλλήλους που δεν έχουν καν γραφείο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ο Δήμαρχος Σερρών επιλέγει να εφαρμόσει τις ξεπερασμένες και παλαιοκομματικές αρχές διοίκησης που πρεσβεύει, δημιουργώντας συνειδητά αλλοπρόσαλλες συνθήκες εργασίας για το υπηρεσιακό προσωπικό, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις προσωπικές – παραταξιακές του επιδιώξεις.

 


 


3 σχόλια:

  1. Χειρουργικές μετακινήσεις υπαλλήλων για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου μας! Συνεχίζουμε με μετακινήσεις και Χρυσάφη για άλλη μια θητεία.
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ τσιμερικας είναι προφανές ότι δεν γνωρίζει.
    Όταν η δημοτική αρχή έφερε στο δημ συμβούλιο το θέμα εξευρέσεως νέου κτηρίου για μετεγκατάσταση υπηρεσιών η αντιπολίτευση δεν το ψήφισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι ένας υπάλληλος του Δήμου Σερρών και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Τσιμερικα που έθιξε το θέμα των ατελείωτων μετακινήσεων υπάλληλων του Δήμου Σερρών σε όλη τη διάρκεια της θητείας του Χρυσάφη. Ο Χρυσάφης στην κυριολεξία έχει διαλύσει τον Δήμο Σερρών. Όλοι οι υπάλληλοι είναι στα κάγκελα. Κρατάω την ανωνυμία μου, γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι εκδικητικοι και κακοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.