Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Όταν η δημοσιογράφος απαντά για τον πολιτικό

 


 

 Στο ΔΙΚΤΥΟ και στην Βαϊα Βαϊδου μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος για το θέμα της κατάρτισης του ψηφοδελτίου της παράταξης  Τζιτζικώστα.

Θα σταθούμε στο σημειο που ο κ Σπυρόπουλος ανέφερε οτι έχουν κάνει έργο και οι πολίτες το βλέπουν .Εκει δεν χρειάστηκε να πει τι έκαναν αφού η δημοσιογράφος τον διέκοψε λέγοντας ( οτι οι πολιτες γνωρίζουν ) οτι και ασφαλτοστρώσεις έκαναν και διαγραμμίσεις και τα χόρτα στους δρόμους κουρεύουν. Οπότε αν και οι δημοσιογράφοι αναγνωρίζουν το έργο σας κ αντιπεριφερειάρχα .Τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας  για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Θα αφήσουμε ασχολιαστη την αναφορα της δημοσιογράφου οτι σύμφωνα με δημοσκόπηση στην ΠΕ Σερρών η παράταξη Τζιτζικώστα θα αγγιξει το 80%

Που να έρθει και η προεκλο9γικη περίοδος  αναρωτήθηκε ο σμπίρος 

10 σχόλια:

  1. Η αλήθεια πάντως είναι πως επί Σπυροπούλου καθαρίστηκαν τα ρέματα και έπεσε άσφαλτος στο δ.Σιντικης και όχι μόνο. Αυτό εσύ δεν το είδες; Μόνο εμείς και η δημοσιογράφος το είδε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μιλάνε έχουμε παράπονο. Λένε ψέματα μας ενοχλεί, λένε αλήθεια μας πειράζει στα νεύρα... Τι θέλουμε τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς η πολιτική αηδία δεν έχει πάτο στα τοπικά δρώμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί αναγνώστες, έχω παράπονα από την κοινωνία μας και τον εικονιζόμενο κύριο. Θα σας εξηγήσω τους συλλογισμους μου παρακάτω. Πως γίνετε να στηρίζει αυτόν τον κύριο το κανάλι της βουλευτού μας ενώ αυτός είναι ταγμένος σε άλλο πολιτικό γραφείο (το παίζει διπλό ταμπλό;) και γιατί όλη την πίτα να την παίρνει ο συγκεκριμένος; Δεν υπάρχουν άλλοι περιφερειακοι σύμβουλοι; Για τον λόφο καστα δεν είδα να ενδιαφέρονται οι δημοσιογράφοι μας. Η μήπως ο Σπυρόπουλος έχει το πρώτο λόγο για τον λόφο; αδιανόητα πράγματα αγαπητοί μου... Δεν είναι one man show η περιφέρεια και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σπυροπουλος εκανε κατι απο τα αυτονόητα; αυτο δεν λογιζεται ως εργο αλλα αποτελουσε μερος των υποχρεωσεων του

      Διαγραφή
  5. Θου κύριε... Που είδε η Βαιδου τα έργα;;; Ο δρόμος στον αιγιαννη 4 χρόνια δεν είναι την περιφέρειας; Ας έρθει για ψήφο στον αιγιαννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός ο απίθανος πολιτικά Σπυρόπουλος, δέχθηκε ποτέ κριτική από κανέναν; Ποτέ δεν δέχθηκε κριτική. Ούτε από περιφερειακούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, ούτε από τα τοπικά ΜΜΕ. Καλά εδώ στις Σέρρες η κατάσταση με τα τοπικά ΜΜΕ είναι λίαν επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Ο άνθρωπος είναι στον αφρό χωρίς να κάνει σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσοι δεν είδατε έργα με Σπυρόπουλο, μάλλον δεν ζούσατε Σέρρες επί Μωυσιαδη και Φωτιάδη.
    Στο Σιδηρόκαστρο αν δεν καθάριζαν τον Κρουσοβιτη θα είχαμε πνίγει. Θα χανόταν ζωές και περιουσίες. Μάλλον δεν σαν νοιάζει. Εσείς κοιτάξτε το πολιτικό κομμάτι. Μείνετε στα μικρά πράγματα. Μην βλέπετε τη μεγάλη εικόνα. Μόνο ότι αφορά την πάρτη σας. Και τι ψέμα δηλαδή είπε η Βαΐδου; Ξέρετε από ποτέ είχαν να αλλάξουν πινακίδες στα χωριά μας; Τώρα άλλαξαν. Ξέρετε πως πηγαίναμε Κιλκίς; Τώρα έγινε ο δρόμος. Ξέρετε ότι δεν βλέπαμε από τα χόρτα; Όχι. Εσείς κοιτάτε το σπίτι σας. Για τους άλλους μην νοιάζεστε. Ας σκοτωθούν στο δρόμο... Ας πνίγουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μεγάλο έργο της περιφέρειας σε 4 χρόνια, είναι ότι καθαρίστηκαν κάποια ρέματα και γίναν ελάχιστες ασφαλτοστρώσεις. Τψρμ; Είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η άλλη συγκρινει Σπυρόπουλο με Φωτιάδη, ο ένας ήταν Νομάρχης(εξουσία δηλαδή) λες κ είναι τ ίδιο κ Σπυρόπουλο με ΝΔ κ Καραμανλη με Μωυσιάδη κ Σύριζα(εδώ πάλι γελάμε) . Πράγματι έχει γίνει μεγαλο έργο απ τον ψηλό, βουλωμα μιας τρύπας, διαγράμμισης 2 δρόμων, κοψιμο στα χορτα κ πινακίδες. Αντε ξανά βγάλτε τον να σας κλαδέψει κ τις ελιές. Αυτό θέλουμε στον Νομό. Σε λίγο θα πούμε ευχαριστώ που μας αφήνει να αναπνέουμε τον αέρα της Αντιπεριφεριας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.